14 februari 2016

Domare Scalia har avlidit

Något som det inte pratas särskilt mycket om under den här val-cirkusen är att presidenten tillsätter domarna i Supreme Court och oavsett vilka frågor man tycker är viktiga, har Högsta Domstolen sista ordet vad gäller grundlagen.
Obama har fått sin chans nu när Supreme Court Justice Antonin Scalia oväntat avlidit i en ålder av 79 år.

Scalia var domstolens mest inflytelserika konservativa medlem. Han nominerades  1986 av president Ronald Reagan, och bekräftades enhälligt.

Han var känd för att inte skräda orden och han var den som klargjorde att Second Amendment garanterar individens rätt att äga ett skjutvapen- domstolens viktigaste vapenärende någonsin.

 Majoritetsledaren och Republikan Senate-ordförande i juridiska kommitté krävde att beslutet ska bordläggas och  lämnas till nästa president, men det vill Obama naturligtvis inte höra talas om.
Han gjorde klart att det är "gott om tid" kvar under hans period att nominera nästa domare och för Senaten att hålla förhör och bekräfta hans val.

Republicankandidaterna Ted Cruz och Marco Rubio anser att nästa president ska välja Scalias efterträdare. Ben Carson uppmanade Senaten att blockera den som Obama nominerar

15 Kommentarer:

Martin sa...

Jag har lyssnat en del på Scalias resonemang via youtubebloggen "The Justicar". Scalia framstår verkligen som enastående, det jag har hört honom.

Anonym sa...

Det viktigaste är att någon ser till att Mitch McConnell hålls borta och inte får något som helst inflytande i nomineringen.
Hörde Obamas hyckleriska tal med anledning av Antonin Scalias frånfälle. Det skamligaste vi upplevt på länge, fruktansvärt falsk helt igenom!

Berit sa...

Scalia har inte varit död ens en dag förrän Obama talar om hur han kan dra fördel av det.
Den längsta tid det tagit tidigare att få n ny domare godkänd är 125 dagar. Obama har 361 dagar kvar som president

Anonym sa...

Han dog "oväntat". Har maktmaffian kring Federal Reserve och Bank of England gjort sig av med honom för att de nu har bråttom att avväpna den amerikanska befolkningen. De har många sofistikerade metoder. Bland annat arsenik som efter en tid ger obotbar och dödlig urinblåsecancer eller lungcancer. Det verkar naturligt och ingen misstänker något. Så gjorde man med f. d. FBI-chefen i Los Angeles Ted Gundersen och regissören Aaron Russo efter hans film America, freedom to fascism. Det finns säkert flera omärkliga sätt.
https://www.youtube.com/watch?v=Fu77VlA41Sk
/SB

Berit sa...

WND skriver: Scalia hittad med en kudde över ansiktet.
Obduktion begärd.

http://www.wnd.com/2016/02/scalia-found-dead-with-pillow-over-his-head/?cat_orig=politics

http://www.wnd.com/2016/02/urgent-calls-begin-for-scalia-autopsy/

Anonym sa...

Titta här vad en tilltänkt presidentkandidat säger, sicken en skandal:As a follow up, anchor Dana Bash asked if an Obama nominee should be denied a vote altogether, to which Jeb responded, "It’s up to Mitch McConnell, that’s really not important to me.

Berit sa...

Bush säger precis det som GOP-etablissemanget förväntar sig

Anonym sa...

De kanske hinner kremera honom innan det blir en obduktion. Så gjorde maktmaffian när de lät Nelson Rockefeller, 75 år, dö i sin älskarinnas armar. Då dröjde hon en hel timma efter dödsfallet innan hon ringde till ambulans och sedan lyckades man kremera honom innan det ens gått ett dygn - och dödsorsaken förblev okänd.
Varför blev det så? Vem vet? Motsättningar inom maktmaffian? Så gör ju den sicilianska maffian också. Plötsligt är den ena gubben borta. Sedan är den andra också borta, och den tredje osv.
Vad man kan säga är att maktmaffian kring Federal Reserve och Bank of England har lång erfarenhet av lönnmord - som förblir olösta.
/SB

Berit sa...

Det sägs att en domare avfärdade kraven på obduktion därför att det inte fanns bevis för brott. Enligt samma källa är han redan balsamerad

http://fellowshipoftheminds.com/2016/02/15/no-autopsy-for-scalia-because-his-body-is-already-embalmed/

Anonym sa...

Varför balsamerad? Är det inte bara en felskrivning? Menar du inte kremerad?
/SB

Berit sa...

ordet är embalmed

Anonym sa...

Berit,
väldigt misstänkt. När man läser artikeln du refererar till står det mycket riktigt embalmed som i mitt lexikon uttyds "bevara" eller "göra levande". Det går ju inte. Och balsamera kan man inte ha gjort för sånt gör man bara i kommunistländer och med ledare som Lenin och Mao Tse Tung. De måste ha mena att han kremerades inom 24 timmar (precis som Nelson Rockefeller).
Vidare låter det misstänkt att den kvinnliga domaren i Högsta Domstolen skriver ut ett dödsintyg. Det måste i alla fall i Sverige göras av en läkare som har de kunskaper som krävs för att avgöra om någon är död. Det är ännu mera misstänkt att denna kvinnliga domare (nyligen utsedd av Obama?) dödförklarar utan att ens ha besett kroppen utan litar på någon polis som säger att det finns inga "bevis" för brott - med en kudde över ansiktet. Har han lagt dit den själv då efter döden?
Dessutom görs inte obduktion vid "bevis" på brott utan på "misstanke om brott". Och kudden över ansiktet borde väl ändå utgöra en misstanke.
Det här är maktmaffian som har beställt detta eftersom de absolut vill avväpna det amerikanska folket innan Obama avgår. Den främsta ansvariga är Rothschild och Rockefeller vars släkt har en lång historia av lönnmord. Det kommer aldrig att gå att bevisa eftersom ordergivningen aldrig sker i ett utan i flera led och man aldrig kommer att hitta någon mening, varken i ord eller skrift, där detta uttalas. Sådana order sker mera indirekt, som CIA-agenten Fletcher Prouti berättat om. Man säger kanske: "Det är nog många som skulle bli glada om han (=Scalia) försvann." Det är ingen direkt order och man skulle aldrig kunna åtala eller fälla någon för ett sådant uttalande men alla legoknektar förstår ändå vad som skall göras.
/SB

Berit sa...

Här är en artikel på Allen Wests sida:

http://www.allenbwest.com/2016/02/breaking-judge-reveals-scalias-cause-of-death-says-this-about-foul-play/

Unlike Lenin, Lincoln and Rudy Valentino, you don't need to show proof that you ignited revolutions, civil wars and extra-marital affairs in order to be embalmed. You just need to reside in America and be pronounced dead. If, on the other hand, you wish to remain intact until burial or cremation but you fail to communicate this information to your loved ones, your family will probably hand over the care of your body to a funeral home which will strongly advise that you be disinfected, preserved, cosmetized and deodorized for your going-away party.
Embalming is common only in the US and Canada.

Anonym sa...

Då har de redan förstört bevisen genom att spruta in någonting i hans blodsystem för att stoppa upp förruttnelsen några dagar och kunna visa upp honom på begravningen och därefter kremera honom. Jag visste inte att det var så vanligt med "embalming" i USA.
/SB

Anonym sa...

Thanks for ones marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you are a great author.I will make certain to bookmark your blog and
will come back at some point. I want to encourage that you continue your
great posts, have a nice morning!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.