03 februari 2016

Hillary, en riktig turgumma


Vid rösträkningen för Iowa Democratic caucus var det så jämt mellan Hillary Clinton och Bernie Sanders att i sex av valdistrikten beslutade man att singla slant - en underlig procedur som tillåts i deras stadgar.
 I alla 6 fallen gick de sista kvarvarande distrikten till Hillary.  Att vinna 6 gånger i rad när man singlar slant är utomordentligt sällsynt, och sannolikheten att det inträffar är bara 1,6 procent.
En “slant-singlar-kalkulator” förklarar det här.

Hon har tidigare, i något man kallar “Cattle gate” visat vilken fantastisk tur hon har.  Fast hon aldrig handlat med “boskaps-optioner”, lyckades hon under bara 10 månader förvandla  $ 1000 till $100.000

The Journal of Economics and  Statistics säger att oddsen för det är 1 på 250 miljoner och att en ärlig trader aldrig skulle kunna uppnå samma resultat som Hillary.
2 Kommentarer:

Anonym sa...

Mrs. Bill Clinton är det visst, men hur länge? GITMO syns i horisonten!

Berit sa...

För detta krävs att FBI lämnar över sin rekommendation till justitiedepartementet var chef är Loretta Lynch, som i sin tur tar order av Obama....

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.