06 februari 2016

Lördagsgodis

8 Kommentarer:

Anonym sa...

I ett land med fungerande rättsväsende borde den bilden vara verklighet! Så är det dock inte i USA där man med pengar och makt kan komma undan med det mesta. Se bara på Obamas olagligheter med drönarmördandet och stödet för en statskupp i Ukraina.

Benny

Anonym sa...

Vid 10-tiden idag ringde det på dörren: En gosse ville sälja Expressen. Ha!
- Vågar man hoppas att det betyder att deras ekonomi är dålig?
- Jag brukar titta i DN på stadsbiblioteket. Men läsa - nej, nej. Ledare, debatt - ha! Men jag vill se ungefär var de är, just nu.
Kalla 23-24-åringar för barn! Det kan man verkligen kalla murvel-svenska...
(Men OK: Som f.d. stockholmare läser jag bitar av "C-delen", Stockholms-bilagan...)
- News.Google.Se ger mig annars rubrikerna. Sedan fortsätter jag där med Israel och USA...
Och se'n ut på nätet.
/ SD

Knute sa...

Vänstern behöver en fiendebild för att motivera sin existens. Statsministern och finansministern med flera har beskyllt Sverigedemokraterna för att vara "halvfascister". Men eftersom de inte är det, faller anklagelsen tillbaka på sossarna. Redan 1989 kom jag i kontakt med SD:s föregångare BSS, bevara Sverige svenskt. Högst normala människor som var bekymrade över den invandrade brottsligheten. De ville bevara demokratin, inte införa någon diktatur. Sen dröjde det ända till 11 september 2001 förrän jag insåg att de hade haft rätt hela tiden. Jag hade pendlat mellan sossarna, folkpartiet och kristdemokraterna men vid riksdagsvalet 2006 dök det äntligen upp ett trovärdigt demokratiskt alternativ.

Anonym sa...

Svensk press ligger längst till vänster, av sju europeiska länder som granskats av Yougov. Och mest vänster-vridna är våra media i fråga om invandringen...
- Man har frågat vuxna i SF GB DK NO FR D och SE vad de anser.
https://yougov.co.uk/news/2016/02/07/british-press-most-right-wing-europe/
/ SD

Anonym sa...

Tolv män dömdes i Bradford (UK) för att ha 'sexuellt exploaterat' en flicka på 13. Under 13 månader. Det blir från 5 upp till 20 års fängelse för dem.
- Mahmood är 34 år nu. Och Mohammad är 63 år...! Hussain är 19 år. O.s.v. -- BBC idag 8 feb.
http://www.bbc.com/news/uk-england-leeds-35524340
/ SD

Anonym sa...

14 män tänkte attackera ett asylboende i Nynäshamn, säger AB m.fl. Underförstått: nazister! (Ni vet: som på Centralen; nassar som anfaller de marockanska barnen!)
- Det handlade tydligen om att en grupp "barn" från asylboendet gett sig på en polsk flicka. Och nu tänkte hennes (polska) släktingar ge tillbaka!
- Usch! Så gör vi aldrig i Afghanistan! Där finns inga polacker!
http://avpixlat.info/2016/02/09/ung-kvinna-overfallen-media-morkar-vilka-forovarna-ar/#more-167768
/ SD

Anonym sa...

En tio-årig gosse i Österrike våldtogs i badhuset av en irakier. I Meidling, Wien.
- Varför? Irakiern, 20, "hade inte haft sex på länge"..! Sa' han till polisen.
- Mamman (som en gång flytt från Serbiens krig) var bestört. Hon hade lärt sina fem barn att "vara snälla mot flyktingar"! Att inte döma ut dem!
- Nu ångrar hon att hon inte lärde dem att "vara försiktiga mot främlingar".
- Sonen, Goran, är på sjukhuset nu, för sina skador, och gråter sig till sömns där, varje kväll.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3436988/Mother-ten-year-old-boy-raped-Austrian-swimming-pool-Iraqi-said-sexual-emergency-says-regrets-telling-children-migrants-need-help.html
/ SD

Anonym sa...

DN om brott och flyktingar: Ett fåtal brott i Sverige kopplas till flyktingar, 8 feb. "Flyktingar är inblandade i ett fåtal av alla polisingripanden i Sverige, enligt polisens egna siffror. En procent av polisens anmälningar kan kopplas till nyanlända."
- Javisst. Av totalt 537 tusen anmälningar till polisens STORM-register gällde bara 5.000 registrerade flyktingar.
- STORM listar alla anmälningar till polisen. "Allt från efterlysta personer, psykiskt sjuka, bortsprungna barn, hundar och katter, trafikförseelser, trafikolyckor, arbetsolyckor, persontransporter, eskort, hjälpservice, sjukdomsfall och körkortskontroll till saknade cyklar, skadade djur, hittegods, 'förargelse' och 'ofog av barn'."
- Och en procent av dem kan kopplas till nyanlända...
https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10153390739003231
https://leokramar.wordpress.com/2016/02/09/dn-har-fel-om-flyktingbrott/
http://www.dn.se/nyheter/sverige/ett-fatal-brott-i-sverige-kopplas-till-flyktingar/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.