20 februari 2016

Lördagsgodis

12 Kommentarer:

Anonym sa...

En DN-artikel 20/2 bör ni läsa: Socialarbetaren hotades – nu lever hon med skyddad identitet. Lång (nästan sju sidor). Om socialsekreteraren 'Margareta' vid Botkyrka kommun.
- Hon hade låtit kommunen omhänderta 'Yassin', 8. Han hade blåmärken på kroppen, o.s.v.
- Men detta skulle innebära att föräldrarna gick miste om sin försörjning: De fick nu 750.000 om året av försäkringskassan i 'assistans-ersättning'. 62.500 i månaden.
- Så familjen gjorde vad de kunde. Stödda av en imam, och vänner.
- Kommunens hus brann. (Tullinge; Hallunda). Margaretas bil brann. M.m., m.m. Rättegången har börjat nu! Läs själva!
http://www.dn.se/sthlm/socialarbetaren-hotades-nu-lever-hon-med-skyddad-identitet/
/ SD

Ni vet vem jag är :D sa...

Reinfeldt/Löfvens Sverige 2016 men inte mitt.

Anonym sa...

Sverige måste nu hyra lyxkryssare för 2000 flyktingar - £65,000 (784.000 kr) om dagen. Daily Mail (UK) berättar. M/S Ocean Gala. Härnösand är den tilltänkta ankringsplatsen.
- Tråkigt? Njaä. Det finns en teater ombord! "Låter mycket trevligt", tycker Migrationsverket. "Det tar en hel del tid innan vi kan behandla deras ansökningar. Så då behövs sådant!"
- Och restaurangen, förstås! Tre gånger om dagen får gästerna mat. Av Migationsverket. Och däremellan kan de gå till gymet!
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3451321/All-aboard-HMS-freeloader-2-000-refugees-live-luxury-giant-cruise-liner-theatre-gym-swimming-pool-cost-65-000-DAY-Swedish-government-insists-need-encouragement-get.html
/ SD

Anonym sa...

The End of the Merkel Era. New York Times 10/2. En tyska (från Der Tagesspiegel) skriver. 81% av tyskarna ogillar nu invandrings-politiken. Frau Merkel gillas personligen av 46%, ned 12% sedan förra mätningen.
- Så den 30/1 vände hon sig på ett partimöte till flyktingarna: "När det är fred igen i Syrien, när ISIS har besegrats i Irak -- då väntar vi oss att ni återvänder".
- Och en av hennes nära parti-vänner har föreslagit att man ska sätta ett "tak" på antalet människor som släpps in i Tyskland.
- Minsann. Om...
http://www.nytimes.com/2016/02/11/opinion/the-end-of-the-merkel-era.html
/ SD

Anonym sa...

Regeringen har ju slagit fast att bortåt 80.000 invandrare ska utvisas. Till Afghanistan eller så. De var inte riktiga flyktingar.
- Hur det går att utvisa någon - försöka utvisa - kan ni läsa om hos Expressen/GT. Mohaned skulle till Sudan. Kostade en miljon att försöka. Han är förstås kvar här.
- (Afghanistan har sagt att de inte vill ha några 'flyktingar' tillbaka.)
http://www.expressen.se/gt/fyra-resor-for-en-miljon--anda-ar-mohaned-kvar/?ref=yfp
/ SD

Anonym sa...

National Review har en lång artikel [4 sidor] om Irak-kriget av V.D. Hanson (f 1953 i USA av svenska föräldrar). Han börjar med Clinton som bombade Irak 1998, via George W Bush, till Obama.
- Trump har ju sagt att han var helt emot kriget, när den direkta USA-invasionen började 2003. Det är inte sant. I stort sett inga politiker o.s.v. i USA invände då, när Bush ville ha bort Saddam.
- Men visst: Här i landet protesterade man. Min konflikt med DN började de åren (2002). Jag hade följt rapporteringen i seriösa media (Int. Herald Tribune, t.ex., och förstås på nätet), och visste att mycket av det DN nu sade, inte alls stämde med vad som sagts där.
- Läs vad professor V D Hanson säger om saken! "Iraq: The Real Story"
http://www.nationalreview.com/article/431746/donald-trump-iraq
/ SD
PS. Påve Johannes Paulus II (82 år) vände sig öppet mot kriget mot Saddam. Han förstod väl vad det kunde innebära för relationen med muslimerna.

Anonym sa...

En [statlig] skola i Maryland förbjöd en pappa att gå in på deras mark. Han, en marinkårs-veteran, ogillade den islamiska indoktrineringen av hans dotter. Eleverna måste skriva ner, och 'bekänna', den muslimska trosbekännelsen, shahada: "Det finns ingen gud utom gud och Muhammed är guds sändebud".
- Läs upp shahada, så att en muslim hör det – och du blir själv muslim!
- Ateisterna – för visst är väl rektor och lärare ateister? – idag är så förvånande...
- Men kanske de vet att allah hör hemma i skönlitteraturen? Att han inte finns!
http://www.wnd.com/2016/02/marine-banned-from-daughters-graduation-for-exposing-islamic-propaganda/
http://www.barenakedislam.com/2016/02/24/u-s-marine-combat-veteran-banned-from-daughters-graduation-because-he-exposed-to-the-media-the-schools-program-of-islamic-indoctrination-in-the-classroom/
/ SD

Anonym sa...

Avpixlat.info skriver om de dåliga skolresultaten i Sverige.
Tydligare (än Dagens Samhälle) är en artikel i Forskning & Framsteg om skolresultaten:
http://fof.se/tidning/2014/7/artikel/skolans-vaxande-kunskapsklyftor
Diagrammet, tydligare:
http://fof.se/sites/fof.se/files/140748_1.jpg?itok=jiBaCiQY
/ SD

Anonym sa...

Citat: Ibland gör jag något som Reinfeldt aldrig gör, nämligen sent en kväll tar jag tunnelbanan hem till min mångkulturella förort. [Skärholmen] Då hamnar jag i ett helt annat slags samhälle än den politiska retorikens attraktivt mångkulturella värld. De svenskar som sitter i vagnen är ofta lite äldre och vanligen inte de som varit mest framgångsrika i sina liv. De är inte särskilt många och de gör absolut inte något väsen av sig. Det gör däremot de mångkulturella passagerarna.
- Språken ramlar över varandra. När som helst blir några av resenärerna förbannade på varandra. Visserligen är jag inte särskilt rädd av mig, men jag inser att här är det klokast att ligga lågt, absolut inte tillrättavisa någon som lagt upp fötterna på sätet mitt emot, undvika att möta blickar. Visst, jag gillar tanken på en mångkulturell tillvaro och i vissa miljöer fungerar det. Ändå, i tunnelbanan kan jag inte undgå tre känslor. Den första är väldigt förbjuden och kan fångas in i ett enda ord: drägg. Den andra är sorgen. Detta är inte längre mitt land, inte mitt folk. Och den tredje är mera sakligt konstaterande, att det här är knappast de medborgare som kommer att vilja bära den tunga skattebörda som är välfärdssamhällets förutsättning. -- Karl-Olov Arnstberg
https://morklaggning.wordpress.com/2016/02/23/bygga-samhalle/
/ SD

Anonym sa...

I Alabama, Georgia och Kansas måste man bevisa sitt medborgarskap (i USA), om man vill ha rösträtt där. I presidentvalet också.
- Rätt rimligt, kan man tycka. Det finns [minst] elva miljoner illegala immigranter i USA. (I t.ex. Kalifornien får de ta körkort...)
https://en.wikipedia.org/wiki/Illegal_immigrant_population_of_the_United_States
- Men det här ogillas starkt av vänster-folket... Och av Obama-regeringen... (Department of Justice). Visa att man är medborgare – usch! [Varför är det så förskräckligt? Egentligen?]
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/02/the-obama-administration-takes-a-dive-to-make-sure-non-citizens-vote.php
- Nu har en domare i DC sagt att deras protest ogillas. I alla fall i nuläget. Val-processen har redan börjat.
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/02/a-bad-day-for-the-doj-in-court-a-good-one-for-electoral-integrity.php
/ SD

Anonym sa...

En 16-årig svensk flicka, Marlin Stivani Nivarlain, har räddats från ISIS-fångenskap nära Mosul, Irak. CNN idag 24/2.
http://edition.cnn.com/2016/02/23/middleeast/swedish-teen-freed-from-isis/

Ni såg bilderna på svenskan som dömdes i Wien, för att vilja resa till ISIS-land? Hon är från Somalia, och klädd som man brukar vara där, heltäckande, och med huvudduk.
/ SD

Berit sa...

Democrats motarbetar att väljare ska visa leg. eftersom man utgår ifrån att de flesta illegala kommer att rösta Dem.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.