05 februari 2016

Så här ska finska kvinnor skydda sig

 Det är en etablerad sedvänja i vissa kulturer att man ska våldta kvinnorna i den erövrade nationen. Men finska kvinnor behöver inte oroa dig. De kan nu skydda sig mot sexuella övergrepp genom att följa råden i denna video som visas på finsk TV:En smäll med en handväska kommer säkert att skrämma en mobb på flykten.
Inte undra på att så många kvinnor utsätts för trakasserier och våldsverkare om detta är allt motstånd de kan förvänta sig.

Det måste vara ett skämt, eller hur?

4 Kommentarer:

gäster sa...

Hyenorna är alltid modiga i flock.

https://hodja.wordpress.com/2016/02/05/du-er-en-tysker-du-er-ingenting/

http://www.liveleak.com/view?i=8dc_1368874032

Evot sa...

Vad gäller sexuella perversioner är muhammedanismen oöverträffad. I brist på flickor sätter de större pojkarna på de mindre. Ingen brist på blygsel där inte, det finns rapporter om hur de sitter i grupper och onanerar tillsammans i simbassänger i Sverige och Tyskland medan de spanar på flickorna. En egendomlig kulturskillnad. Om den beror på arv eller miljö eller bådadera låter jag vara osagt. Kanske islam passar vissa människor. Eller om man hotas med dödsstraff kanske man kan acceptera Pedofeten Muhammed som en förebild.

Anonym sa...

Annat skämt: Vilken djurpark kommer du ifrån? frågade en kvinna en åttaåring som bråkat med hennes flicka. (Han hade gjort det förr också!) Och så skällde hon ut honom.
- Fy fy fy, sade Borås Tingsrätt. Hon hade "med hög röst skällt ut honom", sagt att det här inte fick upprepas, och till och med - ve och fasa - lyft på hans keps.
- Och så (till råga på allt) detta med djurparken! Kan det bli värre?
- Sån't ska vi sätta stopp för, sa' tingsrätten. 1500 kr i böter!
http://www.dagensjuridik.se/2016/02/%C2%94vilken-djurpark-kommer-du-ifran%C2%94-kvinna-doms-ofredande-mot-attaarig-pojke
/ SD

elina sa...

Vi bör ha stora stenar i handväskan.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.