23 februari 2016

"Skapelsens herre" slår fel personMuslim slår kinesisk flicka som inte vill dansa med honom, det skulle han inte ha gjort! Med kineser i stället för muslimer skulle vi sluppit en massa sociala och ekonomiska problem. Europa har massimporterat inte bara brutalitet, utan också dumhet. Snaphanen

2 Kommentarer:

Evot sa...

Den svenska televisionen ligger inte långt efter nazistministern Goebbels i propaganda. Har ni sett den nya programserien där svenska familjer berättar hur trevligt det är att ha fått en muslimsk svärson. Intet ont anande mammor och pappor sitter där i TV-soffan och intygar hur entusiastiska de är. Vad det ska bli av deras söner berättar de inte om. Den som inte har jobb eller pengar har ingen chans i konkurrensen. I giftasvuxen ålder finns det snart dubbelt så många män som kvinnor. Utmobbning är alternativet. Även om de flesta muslimska invandrare är förlorare finns det tillräckligt många framgångsrika för att knuffa ut svenskarna.

Anonym sa...

ROFL!
Hon talar det enda språk muslimer begriper.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.