15 februari 2016

Sluta försvara och importera dessa grottmäns tänkesätt


Den muslimska våldtäktskulturen är ingenting nytt. Den började år 624 då Mohammed kom på ett genialt sätt att belöna sina efterföljare. Utöver krigstroféer gjorde han det lagligt för dem att fånga och våldta gifta kvinnor.
Det hade tidigare ansetts som äktenskapsbrott. Nu var det ett bonus för en helig krigare. Det är inte svårt att föreställa sig hur fruktansvärt ett muslimskt krigsläger var för en kvinna. Det är därför Burka uppfanns.

En Burqa är ett verktyg för att avpersonifiera kvinnor som bär den - att utplåna bäraren som en person. Funktionen i dag är att göra det svårt för kvinnor att ha någon enskild samverkan med andra.
Det gör det svårt för dem att arbeta utanför hemmet, att ha en konversation med en främling eller att ens ses som en individ. Det är hela poängen. Burka är en produkt av en kultur och religion där kvinnor inte ska ha någon funktion utanför hemmet utan förbli i Purdah.

De som desperat letar efter ursäkter för den absurda muslimska kulturen hävdar att Burka har att göra med kvinnliga blygsamhet.  Men Koranen  är tydlig:  "Tala om för dina hustrur och dina döttrar och kvinnorna av de troende att dra sina mantlar (slöjor) över hela kroppen så att de därmed kan särskiljas och inte ofredas.”

I Islam är kvinnor ett objekt, inte en person. Hela deras kroppar betraktas som "Awrah", ett arabiskt ord som betyder "nakenhet", "fel" eller “ofullkomlighet” - termer som tydligt sammanfattar den islamiska synen på kvinnor. Även deras röster anses "Awrah" vilket innebär att även en helt täckt kvinna som talar är en omoralisk sak.
Islam anser inte våldtäkt som ett brott mot en kvinna. Det är ett brott mot fäder och makar. Det är inget brott om en man våldtar sin hustru.
I ett stam-samhälle, är våldtäkt ett brott mot egendom och ära. För en far, är hans dotters oskuld ett värdefullt objekt som ökar hennes marknadsvärdet .

Men det är inte bara kvinnor som ska täckas över. Den här Imam insisterar på att vid fyra års ålder kan det bli sexigt mellan föräldrar och barn. "Du måste vända bort dina blickar från en fyraårings kropp annars kan passion konsumera dig."
Han beskriver hur ett barns "awrah" kan vara farligt att vara nära.

"Vid fyra års ålder byter föräldrarna på dem, badar dem…ja ni vet.  Vid den åldern  blir ”awrah ett speciellt awrah, ett mycket, mycket strikt område, som även föräldrar bör undvika att titta på, vilket är de intima delarna och baken,  Okej?"

Även om det finns muslimer som avvisar dessa läror måste vi västerlänningar förstå att de inte är extrema och ovanliga i den islamiska världen, de är helt enkelt en del av den förhärskande inriktningen.
4 Kommentarer:

Anonym sa...

Har ni sett listan över judiska nobelpristagare? Judar, inte en procent av jordens befolkning.
"Overall, Jews have won a total of 41% of all the Nobel Prizes in economics, 28% of medicine, 26% of physics, 19% of chemistry, 13% of literature and 9% of all peace awards." (Wiki)
Håller man sig till naturvetenskaperna ser siffrorna ut så:
Fysik........50 st (1908-2013).....(Einstein 1921)
Kemi....... 36 st (1905-2013)
Medicin... 55 st (1908-2013)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

Det kunde kanske vara intressant att se hur muslimerna har det på samma fält:
Fysik........1 st (1979; Paki, Ahmadiyya-muslim...)
Kemi........ 2 st (1999, Egypt-US; 2015, Turkey)
[Sedan fick ju Malala ett fredspris 2014; ni vet, hon som talibanerna ville skjuta ihjäl...]
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Muslim_Nobel_laureates
/ SD

Anonym sa...

Polska tidskriften wSieci har bilden Helvetet Europa på omslaget. "Islam-våldet i Europa". (Länk:
http://www.wsieci.pl/wsieci-islamski-gwalt-na-europie-pnews-2681.html, om du kan polska.)
- Men du kan lite lättare läsa om saken på Breitbart:
http://www.breitbart.com/london/2016/02/17/islamic-rape-of-europe-polish-news-magazines-shockingly-frank-cover/
/ SD

Anonym sa...

Somalisk flykting-familj kom 2008 till UK. Omsider (2011) fick de en bra bostad av "samhället". Den kostade £2 miljoner. (25 milj kr idag.) 6 sovrum. West Hampstead, NV London. De hade ju åtta barn, så det behövdes något sådant... (Arbete, någon? Nej, nej. Med åtta barn har man inte tid!)
- Men ack, tiderna har blivit hårdare. De måste lämna huset... "Samhället" ville inte betala längre...
- Så i stället måste de flytta in i ett billigare hus. Pris? '£1.3 million'. (16 milj kr.) Cricklewood (samma trakt). Camden Council är "samhället" för dem.
- Visst är det jättefint att vi, dvs dom, kan hjälpa de fattiga så bra! Jag menar, åtta barn...!
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3450746/Jobless-Somali-refugee-family-rehoused-2m-mansion-1-3m-semi.html
/ SD

Anonym sa...

Asiktskorridor : Opening Borders, Closing Down Speech.
- National Review's blogg om Sverige av idag. Grunden är en artikel i Foreign Policy som K-O Arnstberg (Mörkläggning) skrev om, och som jag nämnde 14 feb.
- Foreign Policy-artikeln är lång (9 sidor). Läs vad National Review (NRO) skriver i stället! (Knappt 2 sidor)
http://www.nationalreview.com/corner/431578/swedens-asiktskorridor-opening-borders-closing-down-speech
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.