22 februari 2016

The Kurdish Holocaust

 

Omkring 120 kurder brändes levande av turkiska militära styrkor. Detta hände nyligen i Nato-landet Turkiet.

Om Sverige blir medlem i NATO, måste vi i så fall bistå Turkiet med dess folkmord? Som medlem i EU hjälper vi i varje fall till med dess muslimska invasion av Europa.

Vad ska vi med maskineriet i Bryssel när det ändå är Tyskland som bestämmer? Både under första och andra världskriget och långt innan samarbetade turkar och tyskar. Nu inför det tredje världskriget är det logiskt att Tyskland under Merkels lockrop blir muslimskt. Man har ju hämtat nya soldater från Mellanöstern!

Som Hitler sa, "Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än just kristendomen med dess slappa tolerans". Han blev inspirerad av turkarnas folkmord på de kristna armenierna.

Bild: Veterans Today, Sputnik News

3 Kommentarer:

Argus sa...

Barbarer! När ska världen få upp ögonen?

gäster sa...

"Det har efterhand blivit ganska svårt att se varför vi måste ha ett enormt maskineri i Bryssel, när de viktigaste politiska frågorna ändå mer eller mindre beslutas i Tyskland."

http://mreast.dk/hvad-kan-vi-bruge-eu-juncker-og-tusk-til-jeg-ved-det-efterhanden-ikke/

gäster sa...

Det nya Großdeutsch-Osmannische Reich. Drang nach Osten: Seit 5:45 Uhr wird jetzt zurückgeschossen! – Och nu är tyska Stukas Tornados igen på vingarna mot die verdammten Russen.

https://voldposten.wordpress.com/2015/12/05/kennst-du-das-land-lokke/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.