10 februari 2016

Trump får sista ordet igen


Matt Lauer leder en av de många meningslösa TV-morgonshower som fjäskar för “kändisar” av den rätta röda nyansen. Han anklagade Trump för att inte vara riktigt så ”statsman-lik" som Lauer skulle föredra. Han krävde sedan att få veta när Trump skulle “offentliggöra” sin deklaration och frågade om han tror att människor skulle bli ”chockade" över att få veta hur lite han egentligen betalar i skatt.

Trump svarade med att säga: " Jag kämpar som fan för att betala så lite skatt som möjligt, eftersom jag hatar hur regeringen spenderar mina pengar".

Lauer såg ut som ett barn som just tappat sin glasstrut i leran.

4 Kommentarer:

Argus sa...

http://www.today.com/video/funny-or-die-donald-trump-spoof-biopic-stars-this-a-list-character-actor-620154435519

Anonym sa...

Trumps framgångar är helt relaterade till dessa personers förakt för Amerikanska värden. John SCOTUS Roberts, The Obama,
Mitch McConnell och John Boehner. Dom är i klass med Reinfeldt och Batra. Resten kan vi betrakta som småfisk allihop, luktar bara illa i förruttnelsen.
SU

Anonym sa...

Federal Reserve, som ägs privat av 4-5 stora bankägare, där Rothschild och Rockefeller är de mest kända, drar in c:a 1000 miljarder dollar per år i räntor på skulder. Samtidigt är detta det enda vinstgivande företaget i USA som är helt befriat från federal och delstatlig beskattning. Federal Reserve (läs de 4-5 bankägarna) har ingen som helst redovisningsskyldighet för någonting och behöver inte svara på några frågor från kongressmän.
Samtidigt håller IRS den vanliga inkomsttagaren i nacken och tvingar honom att betala inkomstskatt till IRS, trots att flera domar från Högsta Domstolen (den första så tidigt som 1914) visat att just denna inkomstskatt bryter mot den amerikanska konstitutionen och är olaglig.
All inkomstskatt går direkt till Federal Reserve som ränta på regeringen statsobligationer och det står t.o.m. på den check man skickar in till IRS, där det står:
”Pay any F.R.B. Branch or Gen. Depository for Credit U.S. Treas. This is in Payment of U.S. Oblig.”
Då kan man ju ställa detta mot att Trump betalar så lite skatt som det är möjligt och lagligt medan Federal Reserves ägare inte betalar någon skatt alls,
/SB

Knute sa...

Trumps skoningslösa diagnos av Europa: migrationen leder till revolutioner och världsdelens kollaps. Han begriper människorna i Europa bättre än deras egna ledare gör.

https://www.document.no/2016/02/trump-med-nadelos-diagnose-over-europa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.