26 februari 2016

Zuckerberg har 16 egna beväpnade vakter….


…men förbjuder vapenförsäljning på Facebook

Inga vapen! (För någon annan)
Hycklaren Zuckerberg anställer fler beväpnade vakter för sitt hem - Efter att ha förbjudit laglig, privat vapenförsäljning på Facebook.


Förklara det? Jag skulle vilja fråga Zuckerberg .

Men detta är normen, inte undantaget. Be Zuckerberg , Clinton, Bloomberg , Obama eller andra ledande personer som är emot 2nd Amendment, att ge upp sin egen personliga, beväpnade vaktstyrka - och de kommer att se på dig som om du är galen. De tycker att det är okej att skydda sig själva med vapen, men det är inte okej för någon annan. Jag förstår det inte.

“Hyckleri i sin prydno ”

Mark Zuckerberg , VD för Facebook, har ökat sin säkerhetsdetalj. Han har nu 16 privata, beväpnade vakter som skyddar hans hem. En logisk försiktighetsåtgärd eftersom hans uppskattade nettoförmögenhet är $ 35 miljarder dollar. Det gör honom till ett mål.

Och han spenderar sina egna pengar - till skillnad från politiker som låter skattebetalarna stå för kostnaderna för att ge dem trygghet att skydd.

Men så sent som förra månaden, förbjöd Facebook försäljning av privata skjutvapen, trots att det är helt lagligt. Zuckerberg, en San Francisco liberal, tycker inte att det känns rätt.

Mer här

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Borde vi inte skicka den till hycklarna på "Nobelstiftelsen" som månar så otroligt mycket om människors lika "värde", att inte ens en gång en avväpnad Jimmy Åkesson duger? Deras sjuka fantasi har väl problem med att Jimmy kan sticka bordskniven i ryggen på Löfven?

Evot sa...

Det som folk skriver på Fejsbook och Twitter är lika snuttifierat och känslosamt som nyheterna i TV och tidningar. Det finns inte plats för analyser. Den som argumenterar sakligt riskerar att kallas cynisk och känslokall. Vad miljoner muslimska invandrare innebär för Europa väger lätt inför de hjärteknipande exempel som journalisterna presenterar. Det handlar om att framställa sig som god, och uppfinna en fiendebild. Narcissismens triumf.

https://www.document.no/2016/02/foleriet-pa-facebook-kontra-reelle-framtidstruslar-ut-senere-i-uken/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.