19 mars 2016

Alla som har haft med djur att göra

... vet att urinering betyder markering av revir. När en icke-västlig invandrare i ett offentligt bad urinerar i allas påsyn, handlar det om mer än förakt för renlighet. Det är markering av revir.
I Mellanöstern skulle ingen drömma om att urinera på golvet.
 
Den sortens normlöshet kommer inte från afghanerna. Den kommer från värdarna som tycker att det är diskriminerande att sätta gränser och inte fattar att det handlar om jihad.

Några funderingar om afghaner: Många av dem ser ganska europeiska ut och borde genetiskt inte vara så annorlunda än vita människor. Men deras kultur? Den har de fått från Koranen och med andra ord kommer de knappast lyckas göra en tidsresa på 1400 år bara genom att åka tunnelbana. Men i Stockholm ska man bygga 4000 kåkstäder åt dem.

Det ligger närmare den mänskliga naturen att vara kristen än muslim. Men tyvärr är det nära nog omöjligt att omvända muslimer till kristendomen, de flesta är vettskrämda vid tanken eftersom deras profet ju bestämt att de som lämnar islam ska mördas. Dessa stackars afghaner borde ha ett kafiriskt turistparadis i sitt hemland, inte ett terroristparadis.

1 Kommentarer:

Tundra sa...

Det är inte judar som bär skulden för destruktiv mångkultur

Mitt råd till alla judehatare där ute, liksom andra som känner avsmak för mångkultur: ditt första steg på vägen till återhämtning är att förkasta den katastrofalt reaktionära ideologin socialistisk statism (big government) och i stället omfatta den individuella suveränitet som förkroppsligas i upplysningen. Börja därifrån, och förr eller senare kommer du sluta leta efter juden bakom varje stock och sten.

http://tundratabloids.com/2016/03/jews-are-not-to-blame-for-destructive-multiculturalism-but-the-failed-ideology-of-socialist-statism-is/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.