22 mars 2016

Bogotá? Nej, Stockholm.


Dramat inträffade mitt på ljusan dag på Hantverkargatan i centrala Stockholm. Mannen hade precis stannat vid rött ljus när två män dök upp vid bilen. Han blev utsliten av männen som sedan tog bilen och körde i väg.

- Den här typen av rån har blivit allt vanligare under senaste tiden, säger polisen. Lås dörrarna direkt när du sätter dig i bilen, då kommer de inte åt dig och du kan bara köra iväg om någon angriper.

Invånarna i den svenska huvudstaden ska alltså vänja sig vid att folk rånar deras bilar medan de är på vägen. Allt är förändrat och polisen låtsas som ingenting. Document.no

2 Kommentarer:

Knute sa...

Det er Sverige, ikke Colombia. Mandag morgen i Sverige:

En person er funnet livløs med livstruende skader, en kraftig eksplosjon har rammet et hus med boliger og minibank, tre personer er pågrepet etter alvorlig mishandling av en mann og en dame, og til slutt kan man også lese om et kontorlokale som er rammet av brann etter en eksplosjon.

Hvor mange alvorlige saker finner aldri veien til de store avisenes nyhetsbilde?

https://www.document.no/2016/03/det-er-sverige-ikke-colombia/

Ann-Marie sa...

Bara nya seder och bruk för svenskar att ta till sig.....


För h-e svensken!!! Ta näven ur byxfickan någon gång och börja göra något åt saken! Någon gång måste man ju sluta vända andra kinden till och slå tillbaks! Börja med att rösta på något annat än idioterna i sjuklövern. Inte för att SD är mycket att hänga i granen men dom bryr sig om Sverige i alla fall. Det är mer än man kan säga om resten av packet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.