20 mars 2016

Det blir bara värre

Chefen för terroristbekämpning i Storbritannien varnar för att landet står inför hotet om "enorma och spektakulära attacker" från Islamic State (IS), eftersom extremistgruppen syftar till att föra krig mot den västerländska livsstilen.
"De har tidigare fokuserat på polis och militär, vilka är symboler för staten men kommer nu att gå ut bredare.Vi ser en terroristgrupp som har stora ambitioner för enorma och spektakulära attacker, inte bara de typer av attacker som vi sett hittills. "
(The Telegraph)

Samtidigt som Förbundskansler Merkel försöker genomdriva ett avtal med Turkiet, har Österrike och dess sydliga grannar på Balkan tagit saker i egna händer. Man sätter upp stängsel över hela regionen,  Grekland har allvarliga problem och EU kan inte räkna ut vad man ska göra.
(Der Spiegel)Österrikarna fruktar att delar av Wien blir förbjudna områden, sedan en far attackerades av en "sharia patrull" när han försvarade sin fru och dotter som trakasserades för att de inte vara korrekt klädd.
• Självutnämnda shariapatruller besökt barer i Wien.
• De går omkring för att förvissa sig om att tjetjenska kvinnor är klädda på lämpligt sätt.
• En man försökte stoppa patrullen som hotade hans tjetjenska fru och dotter men han attackerades och fick föras till sjukhus.
(Daily Mail)


Fler och fler amerikaner börjar förstå de motbjudande sanningarna om islam.  Islams värderingar är  helt enkelt inte förenliga med de västerländska,  oavsett om det gäller slaveri, våldtäkt, social jämställdhet, våld, mord eller pedofili.  I alla dessa fall går Islams värderingar tvärt emot västerländsk rättvisa och moral men Muhammad ägnade sig åt ovanstående aktiviteter och allt Muhammad gjorde var rätt, bra och moraliskt.
Att mörda otrogna kommer alltid att vara okej, likaså slaveri, våldtäkt (i vissa fall) och pedofili, eftersom Muhammed ägnade sig åt det. Det kan inte vara fel, för då omkullkastar det hela den islamiska religionen och en stor del av Islam kommer alltid att försvara dessa avskyvärda och motbjudande metoder.
Även i till synes "civiliserade" nationer som Saudiarabien, Kuwait, Förenade Arabemiraten, etc. fortsätter man vad vi anser vara felaktiga och omoraliska beteenden, för om man ger upp dem blir det kaos inom islamiska religionen.

I Sverige verkar man se på den islamiska invasionen som om det vore ett kriminellt problem - en fråga för polis och domstol men i det långa loppet är det inte det. Jag ser blodiga strider i Sveriges framtid.  Det kommer antingen att bli Sven eller Achmed som blir stående, inte båda. För varje dag som går blir det svårare att gissa vilken, men i början kommer islamisterna att ha en flygande start, eftersom deras regler i tävlingen är “inga regler alls”, medan Sven kommer att vackla mellan förvirring och goda avsikter. Achmed kommer att slå Sven, ta hans grejer och roa sig med hans döttrar.

2 Kommentarer:

Anonym sa...


Vikingättling,
Jepp, gemene man i väst har inte en susning om vad som är i görningen!

Islam har lyckats, (till viss del), med konststycket att använda våra egna politiker och vår egen media att bana väg för ett islamsk maktövertagande kamouflerat som en "flyktingkris".

Om du som läser detta inte redan har sett följande föreläsning om islams blodiga historia i ca 1400 år, gör detta för vår framtid och vår civilisation är allvarligt hotad...

Bill Warner, PhD: Why We Are Afraid: 1400 Years of Fear - Swedish Sub-titles
https://youtu.be/RPbdMO2utVE

Ps Han har gjort många intressanta och nyttiga klipp...
Skarpt läge råder!


Gäster sa...

De helt motsatta reaktioner som flyktinginvandringen medfört

"Refugees welcome" handlar om empati och medkänsla, men uppfattas som oförnuftig av motståndarna. De förra ser drunknande barn framför sig, de senare ser jihadkrigare som gömmer sig i flyktingströmmarna.

Det är ologiskt att bjuda in människor som sen kommer att förfölja en, men allt är inte logik. Förintelsen under andra världskriget var så fruktansvärd att vi fortfarande lever i ett chocktillstånd och inte riktigt vet hur vi ska hantera nutiden.

Vi vill reagera med öppna gränser och kärlek och empati men ibland säger förnuftet att det inte fungerar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.