23 mars 2016

“Det har inget att göra med islam”


Den civiliserade världen ser hjälplöst på hur muslimsk ondska kräver fler oskyldiga människors liv och hur den politiska klassen följer sitt invanda mönster och presenterar sina plattityder av spelad upprördhet, samtidigt som de inte vidtar några åtgärder för att skydda människorna som de svurit att hålla säkra.
Politiska ledare sammankallar till akuta möten i olika skyddskommittéer, men resultaten kommer att vara detsamma; de kommer att damma av de vanliga klichéerna och slagorden, ge löften om att vidta drastiska åtgärder som de vet att de inte kommer att genomföra, men inte göra någonting för att ta itu med de radikala muslimer som de bjudit in i våra samhällen.
Det var samma teater efter de muslimska illdåden i Ottowas parlament, Lindt Cafe i Sydney, Australien, Bostons Marathon, Chattanooga, San Bernardino, Madrids tågbombning, 7/7 bombningarna i London, Charlie Hebdo, Paris massakern etc.etc.

Jag vet precis hur det blir.
Man kommer att uttrycka sympati och solidaritet med det belgiska folket, teddybjörnar, ljus och plastblommor läggs på brottsplatsen, ilska uttrycks gentemot de barbariska mördarna, löften ges att inte lämna något ogjort för att att ställa förövarna inför rätta, löften om kraftfulla åtgärder för att förhindra liknande attacker i framtiden.....

Den största och mest kränkande klichén av alla blir den oundvikliga “Det har inget att göra med islam" tätt följd av “Vi inte är i krig med islam".

Det faktum att Islam har förklarat krig mot den civiliserade världen kommer att ignoreras.
Bryssel-attackerna bevisar att PC Polisen inte kan besegra islamisk terrorism.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi får höra av floskelsocialisterna samma mantra var eviga dag och inget händer förrän de själva blir drabbade om ens då!
SU

Anonym sa...

Adnan Nisic är imam i Norrköpings bosniska muslimska församling. Rötterna har han i Serbien. Han har rest runt och föreläst för unga muslimer om den våldsbejakande extremismen; en cancer för samhället, säger han.
- Men detta har satt hans liv i fara. Han fick ett dödshot efter ett föredrag. Han polisanmälde, och har fått bekräftat att det är ett autentiskt hot från den som stod som avsändare.
- Han tänker inte föreläsa på ett tag. Och han slänger nu alltid en blick över axeln när han är ute. O.s.v. (Norrköpings Tidningar, 21 mars)
http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/imam-i-norrkoping-dodshotad-av-is-om4065499.aspx
/ SD

Anonym sa...

Dick Erixon visar flera vackra bilder om Profeten och hans efterföljare. Borde ni nog se.
http://erixon.com/blogg/2016/03/satir-icke-islamskt/
/ SD

Anonym sa...

Bra skrivet!! kan bara hålla med!! det är med sorg jag ser sverige
(och för den delen europa)åka allt fortare utför en allt brantare backe
och det mesta av detta beror på dåligt ledarskap: alltså politiker
och styrd media.Islam har inget att göra i väst världen eller andra civiliserade samhällen och har aldrig
haft!! hoppas fler kan inse det! //GP

Errbe sa...

Det som behövs är ju inte fler poliser utan fler missionärer och då verkliga missionärer, som lycka omvända muslimer från islam till kristendom.

Islam är inte en religion utan en rövarkult, som är inställd på att erövra världen. Muhammed började som stråtrövare och avancerade till krigsherre.

I Bibeln beskrivs hur Jakob fick jobba i trädgården sju år för att vinna Rakel, men fick istället Lea. Sen fick han jobba ytterligare sju år för att till slut få sin Rakel. Man arbetar alltså för en belöning. Där nämns också att man skall "förvalta sitt pund".

I Koranen finns bara ett sätt att bli rik: Ta krigsbyte. Islam befinner sig i krig med omvärlden ända tills islam behärskar hela världen.

Detta måste förklaras i klartext för Medel-Svensson och våra politiker.

En muslim skall alltid tala sanning, men om det "gynnar islam" skall han ljuga för otrogna och bedra dem. Utanför moskén bekänner sig imamer till de demokratiska värderingarna, men inne i den predikar många av dem sharia och jihad.

Det är inte vårt problem att vi inte vet vilka muslimer vi kan lita på. Det är islams problem att lögn, bedrägeri och bestialiska massakrer begås i islams namn. Det är inte diskriminering av oss att hålla oss avvaktande i kontakten med muslimer. Det är diskriminering praktiserad av muslimer att betrakta "otrogna" som en sämre sorts människor, som det är vällovligt att bedra.

Anonym sa...

Andy McCarthy: Islam är inte en fredens religion. Fox News. -- Först ser vi Obama inför FN 2014: "Islam lär ut fred! Miljoner muslimer är fredliga! Här i USA kan man inte tala om 'muslimer och oss' - vi är alla 'oss'!"
- McCarthy: De krigiska muslimerna stöder sig på Koranen, som den står!
- "Vår regering medgav nyligen att vi inte har någon strategi för att bestrida ISIS' rätt till staden Raqqa." Man är i krig - men kan inte hantera problemet. "Om ISIS attackerar västerlandet från Syrien och Irak är det ett amerikanskt säkerhetsproblem - inte bara ett inbördeskrig långt borta från oss." -- 23 april, tid 5:14
https://youtu.be/ACej0whC7no
/ SD

Anonym sa...

Rädd för att fara till Bryssel? Nej, nej, nej. Bryssel är en fredlig stad! Alla är lyckliga där. Så det så. - Tror mig inte? Se på den här youtuben, 2 minuter. #CallBrussels
https://youtu.be/KWn16KizRKs

Wall Street Journal visar också hur ostört Belgien är. "Landets förordningar förbjuder polis-räder nattetid mellan 21 och 05, om inte ett brott just då sker, eller om det skjuts."
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/03/visit-brussels-youll-have-a-blast.php
/ SD

Anonym sa...

Lästips: Unite to Defeat Radical Jihadism. Peggy Noonan i Wall Street Journal, 24/3.
- "En väsentligen agnostisk politisk klass i USA och Europa klarar inte av den religiösa aspekten av det som händer. 'Om vi bara ger de unga islamisterna arbets-program eller social integration schemes så kan vi få slut på det här', menar de.
- "Men jihadisterna vill inte bli integrerade. They want trouble."
- Om politiker: "Premiärministern (Labour) i UK mötte 2010 en 65-årig kvinna som sade sig vara orolig för brott, skatter och immigrationen. Tillbaka i bilen (Jaguar) sade han irriterat: "Det där vara bara en bigott tant som sade att hon brukat rösta Labour".
- Det är så våra politiska ledare ser på oss.
WSJ: Sök i Google News på "Unite to Defeat Radical Jihadism" så får du upp länken (överst, f.n.)
Därifrån går du till WSJ-artikeln.
/ SD

Anonym sa...

Februari's 'multikulturella' (muslimska) händelser i Sverige: Ingrid Carlqvist summerar i Gatestone. 4 sidor A4.
- Först: 2014 kunde Hyresgästföreningen rapportera att 300.000 ungdomar 20-27 år saknade egen bostad. Då (och ännu mer nu) är det invandrarna som går före.
- Nästan sist: En invandrar-doktor i Växjö skickade hem Besard, 27, med medicin mot anti-depression. Plus rådet att lära sig svenska; han sluddrade ju.
- Så kom en ny läkare. Besard hade hjärntumör... (Bott i Sverige sedan fyra månaders ålder...)
- Med mera, med mera. Läs gärna! Kan kännas tröttsamt, men du förstår Sverige bättre då.
http://www.gatestoneinstitute.org/7687/sweden-negative-image
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.