30 mars 2016

Fullständigt otroligt


7 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
dessa personer är så osannolikt okunniga att jag undrar om inte dessa intervjuer faktiskt är riggade.
Personerna resonerar ju väldigt logiskt när det gäller hur de kriminella ändå skaffar sig vapen helt oberoende av hur lagen lyder. Varför skulle de inte känna till att Jesus levde och dog på korset för 2000 år sedan?
/SB

Berit sa...

Förhoppningsvis har du rätt SB men jag har mina tvivel

Berit sa...

Också SB, man lär inte ut någonting om Jesus i skolorna längre men att förstå att kriminella kan skaffar sig vapen även om de förbjuds är sunt förnuft.

Anonym sa...

Ja, men jag är rädd för att den här dumförklaringen av människorna kommer att leda till att man tar bort demokratin. Man kanske kommer att säga att "folk är ändå så dumma så det är bäst att vi politiker själva eller vi inom finanseliten bestämmer utan att bry oss om vad folk tycker." Och att denna dumförklaring av folk kommer att bana vägen för New World Order som just syftar till utrota medelklassen och inrätta endast två klasser - eliten och trälarna. Det var ju faktiskt detta man gjorde i Sovjet - nomenklaturan och arbetsdjuren. Och ditåt strävar ju de globala finansoligarkerna - socialism, totalkontroll över samhällets alla delar och människor. De kommer säkert att se till att Bernie Sanders vinner för Demokraterna genom att åtala Hillary Clinton före valet. Om de då inte lyckas stoppa Donald Trump genom sin av George Soros (och Bernie Sanders) organiserade mobb eller genom de neokonservativas alla krumbukter hos republikanerna, så kommer Bernie Sanders att vinna. Vem röstar inte på en president som lovar att man skall få allting gratis? Anledningen till att de resonerar så är att Hillary Clinton är förbrukad och säkert kommer att slås av Donald Trump.
Och då befinner vi oss där Sovjet befann sig efter revolutionen.
Jag inser naturligtvis de oerhörda bristerna med våra demokratiska val; media är totalkontrollerade av ägarna till de 25 största tidningarna i USA, folk röstar på dem som lovar mest (helst gratis), kongressmännen är korrumperade av bidrag från finanseliten och röstfusket är mycket utbrett (speciellt med elektroniska valmaskiner). Men vad är alternativet? Den upplysta despoten? Rothschild? Rockefeller? New World Order där någon av Rothschilds och Rockefellers legoknektar inom Council on Foreign Relations är frontfigurer? Eller vad?
/SB


Anonym sa...

För övrigt så tror jag inte alls att Bernie Sanders är en anti-establishment kandidat. Bernie Sanders är etablissemangets drömkandidat - fast det gäller att låtsas att det förhåller sig tvärtemot.
Det är ungefär som när de bildade Federal Reserve. President Woodrow Wilson presenterade detta som ett slag mot Wall Street, vilket Wall Street visste att det absolut inte var - utan tvärtom vad de önskade. Men de gick ut i pressen och med näbbar och klor argumentera emot bildandet av Federal Reserve som om det vore en dödsstöt emot dem. Smart drag, folk är lättlurade.
Jag är ganska övertygad om att Bernie Sanders har täta förbindelser bakom kulisserna med finansoligarkerna och att de faktiskt stöttar honom ekonomiskt. Hela hans upplägg på sin valkampanj liknar för övrigt Barack Obamas 2007 med skrikande, entusiastiska ungdomar. Finns det någon idag som tror att Obama själv lagt upp sin valstrategi 2007?
Det är samma andas barn - finansoligarkernas. Och dessa är alltid demokrater, liberaler och socialister.
/SB

Anonym sa...

USA:s Försvarsdepartement har en ny medalj för soldater som kämpat i Irak eller Syrien: En hand håller en dolk som har stuckits genom en skorpion!
http://www.defense.gov/Media/Photo-Gallery/igphoto/2001507689

- Ohyggligt? Ja. Kultur-eliten (i The Atlantic) såg genast att det här är som när korsfararna kring år 1100 kämpade mot muslimerna! Kors-fararna! Usch! Det kan vi inte gå med på!
- Departementet svarade: "Den bepansrade handen som håller dolken står för styrka och mod i försvaret av friheten."
- Men vi behöver ju inte finnas i media för att förstå att så'na här kristliga bilder vill vi i eliten inte se! Skulle vi vara korstågs-farare! Never!
http://www.nationalreview.com/corner/433580/does-new-iraq-campaign-medal-contain-crusader-imagery
/ SD
PS. Men det här med skorpion är väl inte ointressant...?

Anonym sa...

Vita Huset fick inte med allt vad president Hollande (F) sade om islamisk terrorism:
- "Mellan Europa och USA kan det vara ett samarbete på hög nivå. Men vi vet också att rötterna till denna islamiska terrorism finns i Syrien och Irak. Vi måste därför agera i både Syrien och Irak, och det gör vi också, inom koalitionens ramar", sade Hollande efter ett toppmöte med Barack Hussein och hans folk.
- Men i videon från Vita Huset finns inte orden i kursiv härovan med.

Republikanerna har länge kritiserat Barack och Hillary för att aldrig våga säga "islamisk terrorism", t.ex. om angreppen i Paris och Bryssel.
- I stället får man (säger Ted Cruz) en varning för "islamofobi".
- Barack själv har sagt att han inte vill använda orden "radikal islamisk terrorism", eftersom de skulle legitimera ISIS' arbete. (Om ni förstår dessa hans tankar...)
http://www.foxnews.com/politics/2016/04/02/hollandes-islamist-terrorism-omitted-from-white-house-vid-technical-error-blamed.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.