22 mars 2016

Hårda budBreitbart skriver om äventyren i Rinkeby (Lilla Mogadishu) när australisk TV var där. "Migrants Attack 60 Minutes Crew In Sweden."  Liz Hayes och tre kameramän (från 60 Minutes) fick lära sig. Jan Sjunnesson visste redan.
Tack SD.
--------------------
Det finns sätt att hantera några av de olyckliga muslimerna som är med i filmen, men man måste vara beredd att ta itu med vildar. Det skulle vara mycket bättre för alla om man lastade dem på båtar och skickade tillbaka dem till Afrika eller var de nu kommer ifrån.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Danska TV2 sände 'Moskeerne bag sløret - Integration eller ej?' tidigare i mars. (TV:n kräver abonnemang!) Två ungdomar, Fatma och Muhammed, besökte åtta moskéer (i Aarhus, Odense och Köpenhamn) med dold kamera. Vad sade imamerna?
- T.ex. att gifta kvinnor som är otrogna ska stenas till döds. Och att en muslim som lämnar islam också bör dödas. Att mannen har rätt att ta flera hustrur är ju självklart.
- Danskarna är ju kuffar och ska undvikas. Jo: Man får berätta om islam för danskar, och på det viset förhoppningsvis rädda dem från helvetet. -- O.s.v.
http://www.gatestoneinstitute.org/7648/denmark-sharia
Mer om filmen:
http://www.friatider.se/dansk-imam-invandrare-flyktingar
/ SD

Knute sa...

Vardagshjälten i Rinkeby. Maskerad somalier som anfaller TV-teamet blir påkörd av en man i permobil!

http://petterssonsblogg.se/2016/03/22/vardagshjalten/#more-157412

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.