21 mars 2016

“Hopp och Förändring” a la Obama


Obama låta sig inte distraheras av att ISIS korsfäster kristna, att illegala väller in över gränserna, att statsskulden är katastrofal, eller att det polariserade amerikanska samhället brister i sömmarna.
Han fokuserar på de verkliga problemen - som att tillhandahålla gratis blöjor till ensamstående mammor som redan har blåst sin generösa välfärdscheck  på andra prioriteringar:

   På framstående plats på White House hemsida uppmanar man amerikaner att "vidta åtgärder" för att utjämna  landets stora "blöj-klyfta."

    "Nästan 1 av 3 familjer kämpar för att kunna förse sina barn med blöjor”, säger meddelandet som publicerades den 10 mars av Cecilia Muñoz, chef för  White House Domestic Policy Council. …
 Muñoz säger att president Obama budget för 2017 innehåller $ 10 miljoner av skattebetalarnas medel "för att  effektivt testa möjligheten att ge blöjor till familjer i nöd och dokumentera de hälsoförbättringar som det leder till.”

Administrationen av "Hopp och Förändring" löser alla problem genom att sprida våra pengar.  Kom ihåg Michelles geniala kampanj, #BringBackOurGirls  som på ett så effektivt sätt stoppade det muslimska våldet i Nigeria?

 En liknande social mediestrategi  använts nu för att bekämpa blöj-klyftan:

    White House uppmanar amerikaner att "sprida ordet" (#DiaperGap) på sociala medier; hitta en blöj-bank i grannskapet eller registrera sig för att bli en blöj-distributör.

Ni har väl hört uttrycket, “Blöjor och Politiker ska bytas ofta och av samma anledning”


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama är ju på Kuba nu. Man förberedde sig där så gott man kunde. Wall Street Journal 20/3:
- Den 13 mars grep säkerhetspolisen igen in mot Ladies in White, en fredlig grupp oliktänkande. En medlem berättade för Diario de Cuba om arresten.
- "De tog alla mina tillhörigheter, och sade sedan åt mig att klä av mig naken. Jag vägrade. Då kastade de ned mig på golvet, och tog av alla mina kläder, inför två män." Och "de släpade mig sedan, alldeles naken, till en fängelse-cell."
- Det här, säger WSJ, borde ha varit nog för Mr. Obama att ställa in sitt besök."
http://www.wsj.com/articles/behind-the-presidents-visit-to-havana-1458504977
/ SD

Knute sa...

Obama inledde sitt besök i en av världens få kvarvarande kommunistiska diktaturer stilenligt, då han vid en pressträff uttryckte förhoppningen:

”Förhoppningsvis kan vi lära av Kuba att förbättra de mänskliga rättigheterna i Amerika. President Castro har, tror jag, påpekat att det enligt hans synsätt också är mänskliga rättigheter att se till att alla får en anständig utbildning eller sjukvård och har en grundläggande trygghet på ålderdomen.”

Alla Kuba-kramares huvudargument för att tillståndet är ganska bra på den kommunistiska fängelseön är ju att det finns sjukvård och utbildning tillgängliga för alla. I verkligheten råder katastroftillstånd inom båda dessa områden – då hjälper det inte långt att Kuba har högre läkar- och lärartäthet per capita än de flesta länder.

Litet elakt kan man kanske säga att det bästa med Kubas sjukvård är att den väl fyller sin funktion för den som inte är särskilt intresserad av att leva så länge som möjligt. Riktigt bra sjukvård existerar endast för det priviligierade samhällsskiktet med anknytning till regeringsadministrationen. För alla andra är den sjukvård som finns att erbjuda under all kritik.

http://www.d-intl.com/2016/03/23/usas-socialistiske-president-och-kuba/

Knute sa...

Obama lurar de flesta genom att ständigt le med kalla ögon och samtidigt tala med bestämd röst för att kamouflera sin falskhet. Han är nämligen både islamist och kommunist, vilket framgår tydligt av hans bok ‘Dreams Of My Father’.

This African socialist, who raged against the world for denying him the realization of his anticolonial ambitions, is now setting the nation's agenda through the reincarnation of his dreams in his son. The son makes it happen, but he candidly admits he is only living out his father's dream. The invisible father provides the inspiration, and the son dutifully gets the job done. America today is governed by a ghost.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dinesh_D'Souza#Opposition_to_Barack_Obama

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.