12 mars 2016

Lördagsgodis
19 Kommentarer:

Anonym sa...

Hyresgäster i Brevens bruk (V om Katrineholm-Vingåker) sades upp i går. Somliga har bott där i 40 år. Men nu har de tre månader på sig att hitta något nytt.
- Företaget Omsorgshuset köpte bygget för en tid sedan. Då skrev man om kontrakten. Nu är det "rivningskontrakt".
- Rivs husen? Nix. Men Omsorgshuset har asylboenden på programmet.
- Ni vet kanske hur det är att hitta ny bostad på dagens hyresmarknad... - Nerikes Allehanda idag.
http://na.se/nyheter/nyheter/1.3652435-chockbesked-till-hyresgasterna-ni-ar-uppsagda?ref=yfp
/ SD

Anonym sa...

Youtube: Polismästaren i Östersund om varför kvinnor ska vara mycket försiktiga när det är mörkt. Tid: 2:02. Svensk TV, textat på engelska. (Inget nytt. Men bra att ha sett, ändå.)
https://youtu.be/pLCWbrWqe1Y
/ SD

Anonym sa...

ISIS tvingar fångna kvinnor till födelse-kontroll för att hålla dem graviditets-fria och på så sätt se till att de rätttrogna alltid har sex-slavar. -- Inquisitr (US) den 12 mars.
http://www.inquisitr.com/2882224/isis-is-forcing-birth-control-on-captive-women-to-keep-them-pregnancy-free-and-sustain-its-supply-of-sex-slaves/

Grunden är en lång artikel i NY Times om detta, av journalisten Rukmini Maria Callimachi (42), född i Rumänien. "ISIS-ledarna har gjort sex-slaveri, som det tillämpades av Profeten, väsentligt för gruppen. Man började med kvinnor och flickor från Yazidi-minoriteten, som togs för två år sedan. För att hålla sex-handeln igång har man aggressivt tvingat födelse-kontroll på sina offer, så att sex-aktiviteten kan fortsätta, även när de överlåter sina slav-flickor på andra." Osv. (4 sidor A4. )
http://www.nytimes.com/2016/03/13/world/middleeast/to-maintain-supply-of-sex-slaves-isis-pushes-birth-control.html
/ SD

Anonym sa...

ISIS sex slaves: Daily Mail (UK). 12/13 mars.
- Man tror att 5.000 yazidiska kvinnor togs av ISIS år 2014. Och idag är mer än 3.400 kvinnor och barn fortfarande fast hos dem.
- En 17-åring vittnade: Värst var tortyren i Mosul. I två veckor blev vi slagna och våldtagna. Flickorna togs från sina familjer, och våldtogs konstant, och lämnades sedan till 'emirer'.
- Osv, osv.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3489375/How-ISIS-forces-Yazidi-sex-slaves-contraceptive-pill-abortions-available-jihadis.html
/ SD

Anonym sa...

Det nya Sverige:
Två killar blev kidnappade på söndagseftermiddagen i Majorna i Göteborg...
Killarna, som är 16 och 17 år gamla, satt på en moped när de blev påkörda av en bil på Krukmakaregatan i Majorna i Göteborg. Exakt vad som hände efter kollisionen är oklart, men de unga killarna ska ha blivit misshandlade i samband med att de tvingades in i bilen av tre män...
Kidnappningen ska ha ägt rum strax innan klockan fyra på söndagseftermiddagen.
Polisen hittade senare killarna i en bostad i Mölndal. Polisen vill i nuläget inte gå in på hur man kunde lokalisera dem. (Vacker bild på 3 krigs-utrustade poliser där.)
https://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.3023427-tva-unga-killar-kidnappade-och-misshandlade-i-goteborg
/ SD

Anonym sa...

15-åriga Safia S. stack kniven i en polis på centralen i Hannover, och dödade honom. 26 februari. Muslima, förstås, med Marocko-rötter på mors sida. Far är konverterad tysk. (De skildes tidigt.)
- Gatestone har en vacker bild av henne. NDR TV:s bild är mer aggressiv. Mer from.
- Bror sitter häktad i Turkiet; han ville till ISIS. Hon själv var där i november, för sin religiösa lycka hon med, men måste återvända. Mamma tvingade henne.
- Polis-anfallet var ett nytt försök att få komma till himlen.
http://www.gatestoneinstitute.org/7609/germany-islamic-state
https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/hannover_weser-leinegebiet/Messerangriff-Jetzt-redet-der-Vater,messerangriff138.html
/ SD

Anonym sa...

Filmmannen Dinesh D'Souza (f 1961) säger att hans nya film om Hillary - Hillary's America - kommer att ge honom livstids fängelse.
- Hans tidigare film "2016" om Obama resulterade i 8 månades fängelse, 5 års övervakning, och $30.000 i böter. (Man talade om "olagliga politiska bidrag"...)
- Democraterna vill framstå som partiet för jämställdhet och rättigheter. Men de är slaveri-partiet, de drev in indianerna i reservat, de var Jim Crow's parti och Ku Klux Klan's. O.s.v.
- Slaveriet beskrevs (av Lincoln) som "Du arbetar, och jag äter". Det är fortfarande så. För Democraterna. 'Du arbetar, men vi äter.'
https://pjmedia.com/election/2016/03/13/dsouza-hillary-film-could-earn-me-life-in-prison/
- (Lite hårda ord...)
/ SD

Knute sa...

Dinesh D'Souza: "How Obama Thinks".
Trapped in his father's time machine. Incredibly, the U.S. is being ruled according to the dreams of a Luo tribesman of the 1950s. This philandering, inebriated African socialist, who raged against the world for denying him the realization of his anticolonial ambitions, is now setting the nation's agenda through the reincarnation of his dreams in his son. The son makes it happen, but he candidly admits he is only living out his father's dream. The invisible father provides the inspiration, and the son dutifully gets the job done. America today is governed by a ghost.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dinesh_D'Souza#Opposition_to_Barack_Obama

Anonym sa...

På lördag kväll anmäldes flera fall av tillsynes oprovocerat och brutalt våld i Halmstad.
- Vid halv elva blev en ung kvinna påhoppad av tre män i Norre Katts park. Hon blev dragen i håret och slagen på kroppen och mot ansiktet.
- Vid ettiden blev en kvinna överfallen vid en gångtunnel. Tre män i 20-årsåldern blockerade vägen, sparkade av henne från cykeln och fortsatte med slag och sparkar.
- Kl 01.40 satt två tonårskillar i en epatraktor när någon krossade en ruta och de blev utdragna på gatan och misshandlade när de låg ner. Två gärningsmän var mest aktiva men det var fler på plats.
- De drabbade i två av fallen beskriver mörkklädda män i 20-årsåldern.
- Kungsbacka har haft liknande fall. Och förstås Östersund. Säger polisen.
http://www.gp.se/nyheter/vastsverige/1.3024690-flera-oprovocerade-overfall-i-helgen
/ SD

Anonym sa...

En 22-årig kvinna har förts med ambulans till sjukhuset i Örebro efter att ha blivit knivhuggen flera gånger i armen. Larmet kom klockan 23.30, och kvinnan larmade själv polisen.
- Hon stod utanför sin bil på en parkeringsplats och blev överfallen rätt och slätt av en man med kniv som högg henne med kniv, säger polisen.
Varför mannen högg kvinnan är oklart. Han säger inget, bara utför brottet och springer från platsen. - Polisen har ännu inte gripit någon. -- Västerbottens-Kuriren, 15 mars.
http://www.vk.se/1667744/kvinna-overfallen-av-knivman
/ SD

Anonym sa...

DN frågade 100 från våran riksdag vem de helst ville ha som president i USA.
- 47 svarade Hillary Clinton. (Från alla partier. Inklusive M, C, och Lib-ledarna.)
- 30 svarade Bernie Sanders. (Rödgröna)
- 10 Rubio. (KD, M)
- 3 Trump. (SD)
- 2 Cruz. (SD)
http://www.svt.se/nyheter/utrikes/clinton-segrar-om-riksdagen-valjer
/ SD

Anonym sa...

I Peshawar (Pakistan) dödades 16, och mer än 30 skadades, när en bomb sprängdes i en buss som körde statsanställda till arbetet.
- Peshawar (1,7 milj inv) ligger i norr, vid vägen till Kabul. Det är talibanerna som kämpar för den sanna islam i området. Men 2014 började armén på allvar bekämpa dem.
- Förra veckan dödades 17 och skadades 31, när en rätttroende sprängde sig själv i luften på ett torg i närheten.
http://timesofindia.indiatimes.com/world/pakistan/Bus-blast-kills-at-least-15-in-Pakistans-Peshawar/articleshow/51420917.cms?
/ SD

Anonym sa...

Tre kvinnor flög Royal Brunei's plan från Brunei (NO om Indonesien) till Jeddah i Saudi-Arabien.
- (Brunei är muslimskt, och sultanen har absolut makt. Kapten Sharifa och de andra två har förstås huvudduk. Men ändå...)
- Men skulle de vilja fortsätta med bil (till Mecka eller så) skulle de tas av polisen. Det står inte i lagen att kvinnor inte får köra bil - men imamerna har slagit fast att så är det! Och då så!
http://www.independent.co.uk/news/world/asia/royal-brunei-airlines-first-all-female-flight-deck-crew-lands-plane-in-saudi-arabia-where-women-are-a6931726.html
/ SD

Anonym sa...

Hillary säger nu att "USA förlorade inte en enda person i Libyen".
http://nation.foxnews.com/2016/03/15/clinton-commits-benghazi-gaffe-saying-us-didnt-lose-single-person-libya

Jaha. I Benghazi dog förstås ambassadören och tre andra... Ströps, säger man om ambassadören. Det var på 9/11 det skedde. (Fast 2012.) - Men visst; man glömmer ju ibland. (Om man är 68.)
- Hillary och Obama konstaterade då att ambassadör Stevens dog p.g.a. en video mot islam!!
- I en TV-ad i Pakistan slog han och hon fast att denna otäcka anti-muslimska video (en Youtube trailer, egentligen) var helt emot deras vilja!
https://www.youtube.com/watch?v=XtNu6E7c4vA
/ SD

Anonym sa...

I Tyskland är tidigare immigranter skeptiska mot att hundratusentals asyl-sökare nu släpps in. 40% vill att immigrationen minskas, och nästan en fjärdedel vill stoppa immigrationen helt.
- De förstår bättre än (media-)eliten att bördan av invandringen faller olika. Rätt få (riktiga) tyskar är beroende av att socialvården är bra. Få av dem behöver hitta enkla jobb som ändå är skapligt avlönade.
- Nej, de som drabbas av den här invandringen är till stor del tidigare invandrare.
- Reihan Salam (f 1979 i NY av föräldrar från Bangladesh) skriver i National Review Online.
http://www.nationalreview.com/corner/432883/german-refugee-crisis
/ SD

Anonym sa...

En hög chef vid Säpo (Säkerhetspolisen) blev i söndags kväll, efter ett krogbesök, överfallen och svårt misshandlad, vid ett parkeringshus "i länet" (säger Corren i Linköping).
- Hårt liv för många i Sverige av idag! -- Någon skyldig är (ännu) inte gripen.
http://www.nt.se/nyheter/ostergotland/chef-pa-sapo-blev-ranad-i-ostergotland-om4059618.aspx
/ SD

Anonym sa...

450.000 nya migranter på väg mot Europa från Libyen, säger EU-chef. (Libyen har problem; ISIS osv.) Det kan totalt bli en miljon som kommer i år, säger man. Minst lika många som 2015...
- Daily Mail (UK), 17 mars.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3496154/450-000-migrants-way-EU-Libya-Numbers-eclipse-summer-s-wave-arrivals-volatile-situation-North-Africa.html
- (Men läs i DN så förstår ni hur jättefint det är med den här invandringen! Profetens barn! Det ni! Det du, Wolodarski!)
/ SD

Anonym sa...

Bigami? Månggifte, vet du väl!
Är du (riktig) engelsman kostar det upp till 7 år i fängelse, för dig.
- Men om du kommer från Afghanistan -- då är det helt ok! Upp till 4 hustrur får du ha, som Profeten bestämt! (Inte bara bi-gami då; poly-gami!)
Plus att du får £160 (1.885 kr) mer i socialbidrag per hustru! Per månad!
Fin informativ video om det här. Tid (2:09) Lite lång länk:

https://video-arn2-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xpf1/v/t43.1792-2/12028243_1746056485625681_1097849153_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTA5OSwidmVuY29kZV90YWciOiJzdmVfaGQifQ%3D%3D&rl=1500&vabr=453&oh=e066997c260fed07d5bc77eb4181dd6c&oe=56EA8BA6

Men du hittar den också på Bare Naked Islam (lite sämre bild där, för mig):
http://www.barenakedislam.com/2016/03/16/in-britain-if-youre-a-muslim-and-commit-polygamy-you-get-extra-welfare-payments-for-up-to-4-wives-and-countless-children/
/ SD

Anonym sa...

En fin film visar svenne-barn med de rätta åsikterna; kultursides-åsikterna. Tid 1:49. De första 20 sekunderna visar hur rätttroget det är att lyfta ett finger! ISIS! (Väl icke SVT?!)
Sedan sjunger våra fina 7-8-ingar:
"Jag har en röst och den ska ni få höra,
den kommer eka ut så länge som jag finns.
Och det finns ingenting som ni kan göra, [eh?]
ni ska få se jag blir någon ni minns." (Text: Svanens förskola, Peking)
Videon är från SVT, om jag förstått rätt.
http://www.liveleak.com/view?i=714_1445950856
(Fann detta via Bare Naked Islam)
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.