19 mars 2016

Lördagsgodis

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Earth Hour i kväll (lördag) 2030-2130: Släck ljuset för att visa omvärlden att du vill ha slut på den globala upphettsningen!
- I Östersund har man brukat släcka ner gatubelysningen. Men i år gör man inte det!
- Kvinno-överfallen, du vet! (Du vet väl?) Man ska inte underlätta för våra nya vänner!
- Jättebra, tycker polisen. -- Daily Caller (DC), 18/3.
http://dailycaller.com/2016/03/18/swedish-city-cancels-earth-hour-without-lights-electricity-because-of-rape-risk/
/ SD

Anonym sa...

På Missouri University (Mizzou) protesterade "the black community". Mr Jonathan Butler hade hungerstrejkat 8 dagar för att få bort Timothy Wolfe som president för "The University of Missouri System". Och (de rätttänkande) akademikerna kampanjade! För Butler! Mot Wolfe!
- Och nu försökte "a student journalist" göra intervjuer med deltagarna! 9 november. - Men han var vit! Hemskt, eller hur?
- Fast en professor (i Communications; inte direkt Journalism som man sade först) försökte stoppa det här! Den vite journalisten, alltså! Melissa Click, heter hon!
- En polis-video (3:13) visar stämningen, här i de akademiska kretsarna. Melissa finns c:a 1:20 och efter 3:00. (Inget ljud 1:50-2:20) [Nog så intressant, tycker jag.]
https://www.youtube.com/watch?v=h4AkSAj3Txs

Melissa blev avskedad. I Washington Post 17/3 får vi hennes tankar. "Vi borde alla beröras av de större frågor min situation väcker till liv."
https://www.washingtonpost.com/news/grade-point/wp/2016/03/17/melissa-click-what-would-our-world-be-like-if-no-one-ever-took-a-chance/
http://www.nationalreview.com/article/432971/melissa-click-university-missouri-protests-fired
/ SD

Anonym sa...

Film-tips: Silencing Trump. 7:08. En protest-demonstration mot Trump hölls 11/3 i Chicago. Trump själv ställde in sitt möte där; "riskerna var för stora".
- Och man jublade i University of Illinois arena. "Trump står för allt som USA inte är, och allt som Chicago inte är", sade studenten Kamran Siddiqui, 20. "Vi kom hit och vi ville stänga ner det här. Chicago är en stor stad, och vi vill inte släppa in den personen här." (Telegraph, 12/3)
- Se själva på videon! Bill Ayers (71 år) grundade 1969 Weather Underground, "en kommunistisk revolutionär grupp" som bl.a. bombade Capitol och Pentagon som straff för Vietnam-kriget. [Han blev som tack bl.a. "Distinguished Professor" vid Chicago-universitetet.]
- Redan vid 1:00 ser man (f.f.g.) bilden av Trump som Hitler. Från 4:20 en tant (ljushårig): "Du är en vit man! Du har ingen rätt att ta video-bilder av women of color!"
- Från 5:20 små bilder. 6:00 'sång': "Revolution has come! Best to pick up your gun!" 6:20 Ayers: "Jag tror inte val ändrar utvecklingen. Det som ändrar utvecklingen är folkliga rörelser underifrån!"
https://youtu.be/LIjljucvBI4
http://twitchy.com/2016/03/18/this-video-exposes-the-hypocrisy-behind-liberal-political-correctness/
/ SD

Anonym sa...

Får jag tipsa om Powerline's The Week In Pictures? Första bilden denna vecka visar 'Republikanernas problem nu med att nå fram till Vita Huset'. Se'n sex bilder till om Trump.
- Och lite längre ner: "Liberals are Latinophobes! Vänsterfolket har latino-fobi! De säger alltid att de flyttar till Canada om Trump blir president. Varför aldrig Mexico?"
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/03/the-week-in-pictures-march-madness-edition.php
/ SD

gäster sa...

Vad hade socialisterna innan de hade stearinljus?
Elektricitet.

http://www.mises.se/2016/03/20/veckan-som-forgick-v-11-2/

Anonym sa...

DN:s Focus har en lång artikel om Vreden på Östermalm idag. (13 sidor A4). Om östermalmare som röstar på Sverigedemokraterna, eller i alla fall förstår dem.
- Han talar med Ulf och Lena Adelsohn. Med Patrik Engellau från bloggen Det Goda Samhället. (Denne påpekar att dygder som flit och plikt är grunden för vårt välstånd. Och säger: De som styr vårt land har ingen aning om vad ledarskap är.)
- Anders Borg sedan. Och Jan Guillou. (Han som gillade Saddam. "Överklassen nu kan förfalla till sådana rysligheter som att utmåla muslimer som den nya faran.") O.s.v. Kolla upp DN-länken!
http://fokus.dn.se/vreden-pa-ostermalm
/ SD

Anonym sa...

DN:s artikel om Vreden på Östermalm har irriterat – DN. Ewa Stenberg, på DN sedan 1987 - tidigare på LO-tidningen och SvD - vänder sig mot "en auktoritär och nationalistisk våg" som nu märks också på Östermalm!
http://www.dn.se/nyheter/sverige/de-antidemokratiska-tongangarna-ar-skrammande/
- Och Juan Flores visar hur t.o.m. Gunnar Hökmark (m) vill slå fast, att det här om SD på Strandvägen en "generalisering och stigmatisering" som kan vara populär och säljande, men dessbättre är lika "sorgligt fel" som det man läser i Avpixlat.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/starka-reaktioner-pa-dn-reportage-om-sd-pa-ostermalm/

Ja minsann. DN är inte någon ofelbar bibel. Men att man nu vågat skriva tämligen öppet om den stora fråga som avgör framtiden för vårt land, är ändå ett klart framsteg.
- Man visste ju en gång att DN:s chefredaktörer var ateister. Men nu har vi insett att de i stället är antikristliga! Och då måste de ju gilla muslimerna, som är ännu mer antikristliga än de.
/ SD

Anonym sa...

DN:s huvudledare idag: Det högavlönade hatet! Östermalm och invandringen! Hatet mot medierna är på väg att slå över: Under ytan lurar barbariet!
- Man skriver först lite om IT-angreppen mot media. ”En djupt oroande attack mot media", twittrar statsrådet Ygeman.
- Men sedan kommer Östermalm! Lena Adelsohn säger "att hon läser hatsajter som Avpixlat"! Och hennes man säger att pressen "medvetet förtiger vad som sker"! Ja, fy!
- "Myter, fördomar och rent rasistiska utsagor sprids fritt", konstaterar den anonyme ledarskribenten.
- (Fast hur var det egentligen med övergreppen i Kungsan på svenska tjejer? I augusti 2015. Polisen som försökte larma om det... Januari 2016: http://nyheteridag.se/sa-morkade-dagens-nyheter-omfattande-sexovergrepp-i-centrala-stockholm/ )

http://www.dn.se/ledare/huvudledare/det-hogavlonade-hatet/
/ SD

Anonym sa...

Breitbart skriver om äventyren i Rinkeby (Lilla Mogadishu) när australisk TV var där. "Migrants Attack 60 Minutes Crew In Sweden." Tid 6:45. Liz Hayes och tre kameramän (från 60 Minutes) fick lära sig. Jan Sjunnesson visste redan.
http://www.breitbart.com/london/2016/03/20/watch-journalists-punched-kicked-and-rammed-with-car-in-swedens-little-mogadishu-no-go-zone/

Filmen (nr 2, tid 6:45; nr 1 är 10 sekunders reklam) - värd att se!
https://youtu.be/42jpuXJPk0w

Annan artikel, från Speisa.com (UK?):
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2561/60-minutes-tv-crew-attacked-and-beaten-in-sweden.html
/ SD

Anonym sa...

Speisa (US!) lär oss hur US Marines blir brutalt anfallna och besegrade av norska barn! Han kom från Texas. I Trondheim var det cold as hell. Snö upp till knäna. En skola där. Bara några 6-7-åringar ute. En soldat kastade en snöboll.
- Och då kom andra, inte lika små, elever ut. Och det gick illa för honom från Texas. Läs själv! Hurra för Norge!
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2389/us-marines-brutally-ambushed-and-defeated-by-norwegian-kids.html
/ SD

Anonym sa...

Ett klargörande inlägg i religions-debatten - Respect Ramadan !
https://twitter.com/klaagbeer/status/687731699384496128
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.