25 mars 2016

Obama dansar


Medan resten av världen diskuterar och förfasas över terrorattacken i Bryssel låter sig Obama inte störas. Han är Cool.
Han såg en basketballmatch och gjorde “the Wave” tillsammans med Kubas kommunistledare;  hurrade och åt jordnötter ungefär som om det varit en dag på Disney World. Sedan skyndade han sig till Argentina för att delta i nattlivet, dansa  i Buenos Aires och äta middag tillsammans med argentinska presidenten Mauricio Macri och hans första dam Juliana Awada, som en del av ett två dagar långt statsbesök.

Det påminner om hur han reagerade i augusti 2014 när ISIS visade en video om hur de högg huvudet av journalisten James Foley. Då gjorde Obama ett snabbt uttalande och återgick sedan till sitt golfspelande.

Obama säger att han kommer att skicka John Kerry till Bryssel på fredag för att uttrycka sina kondoleanser på uppdrag av det amerikanska folket och visa solidaritet  med Belgien.
Kanske Kerry tar med sig en gammal utsliten sångare för att sjunga “You’ve got a friend”, som han gjorde när han åkte till Paris för att kompensera för Obamas bojkott av händelsen där, som drog ledare från hela världen för att visa solidaritet efter en annan islamisk terrorattack.

Obama avfärdar fortfarande att Islamic State är ett allvarligt hot och prisar islam som  "en av världens stora religioner”.

3 Kommentarer:

Knute sa...

Krokodiltårar i Bryssel. EU:s utrikeschef Federica ‘Islam har en plats i Europa’ Mogherini grät under presskonferens.

http://www.uriasposten.net/archives/72305
http://www.uriasposten.net/archives/67394

Anonym sa...

Youtube därifrån (tid 1:57):
https://youtu.be/hjRIFeyE0-0
(Nej, det är inte Barack Hussein du ser första sekunderna!)
/ SD

Knute sa...

Jordaniens kung Abdullah till USA:s kongress i Washington: "Erdogan exporterar islamism och oro." Det gillade inte Obama som vägrade träffa kungen.

När ska Obama förmå sig att säga att förföljelserna av de kristna i Mellanöstern är folkmord?

https://www.document.no/2016/03/kong-abdullah-bak-lukkede-dorer-til-kongressen-erdogan-eksporter-islamisme-og-uro/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.