30 mars 2016

Om vi vill stoppa massinvandringen måste vi först bromsa EU

... säger Ungerns premiärminister Viktor Orban. "Massinvandring maskeras som en humanitär fråga, men dess sanna natur är ockupation av utrymme. Det innebär att det blir mindre utrymme för oss. Vi blir främlingar i vårt eget land, och till slut tillsagda att packa ihop och ge oss iväg."

Innan Ungern i höstas stängde sina gränser hade 400.000 invandrare under sommaren passerat på väg till Tyskland och andra västeuropeiska destinationer. Det var en enastående bedrift av ungrarna att på kort tid få upp flera hundra kilometer med staket och taggtråd och få stopp på invasionen av Europa, åtminstone tillfälligt.

"Där har du en statsman som i första hand tänker på det egna folket och landet och inte tillåter att vildar av den primitivaste sorten väller in och dikterar villkoren. Helt andra tongångar än landsförrädaren Fredrik Reinfeldts tal om öppna hjärtan och plånböcker.

Som ungrare kan jag bara känna beundran för denna ungerska politiker. Som svensk kan jag tyvärr bara känna hat och förakt för svenska politiker." Sandor Herold, Malmö

10 Kommentarer:

@rostaratt sa...

Mkt bra, glöm ej EUs reella agenda.
http://qet.se/2015/07/26/islamistisk-girighet-med-kopplingar-till-regeringen/#comment-2160013788
http://varstundisverige.blogspot.se/2015/07/federica-mogherini-eu-minister-vill-
ha.html https://twitter.com/rostaratt/status/710854074086907904 https://twitter.com/rostaratt/status/709819510312869888

Anonym sa...

Det är obehagligt att gå på stan. Det går omkring många som jag antar är ensamkommande barn, d v s unga män. De shoppar och går på McDonalds och käkar, när de borde vara på jobbet i sina hemländer. Unga somaliska kvinnor, de är knappt vuxna, flickor snarare, går runt gravida eller med barnvagnar. Med mycket mer av den vanvettiga massinvandringen idag. En tiggare utanför banken idag kallade mig för mamma, jag bad henne dra åt helv... Jag har två barn, de får kalla mig mamma.

Sverige är slut som nation, vi är plundrade av muslimer från menaländerna, med tiggare som borde jobba med att bygga upp sina egna hemländer. Svenska folket sponsrar sin egen undergång, och politikerna jublar. /V

Anonym sa...

"Stoppa Politikerna" sa...

De Naiva Feministerna kollapsar landet.
Gud bevare oss, när finansbluffen blommar ut in världsvid krasch.
Köpta CIA-journalister och stolta politiker leder till undergång!
Faller vi i inbördeskrig med våra bluffartade politiker?

Knute sa...

Å ena sidan. Mångmiljonsmäll för pensionssystemet = alla barn i Sverige har rätt till efterlevandestöd om föräldrarna är döda.
Efter flyktingvågen beräknar Pensionsmyndigheten att kostnaderna kommer att öka kraftigt, och avslöjar "oförutsedda" kostnader för "ensamkommande barn."
- Ja, vem kunde ha listat ut det? En namnteckning på ett papper på "heder och samvete" om att ens båda föräldrar är döda, och svenska skattebetalare måste punga ut med 700 miljoner extra för vuxna barn som valt högsta vinsten i Sverige som livstidsförsörjning för sina klaner.
Å andra sidan. Fyrtio års arbete kan ge ett par hundralappar mer i pension för fattigpensionärer som stretat tappert från morgon till kväll en hel livstid.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/03/okeij-nar-har-vi-fatt-nog.html

Argus sa...

De senaste dagarnas, veckornas, månadernas och årens utveckling hade i andra länder medfört att befolkningen hade kastat ut politikerna från regeringskansliet. Det är nästan så att det finns för mycket "ammunition" för ett seriöst opositionsparti men vad händer? Ingenting, absolut ingenting. Den före detta alliansen meddelar att de kommer att sitta still i båten fram till 2018 då de åter ska börja samtala för att försöka komma överens, hur det nu ska gå till, för att komma i regeringsställning. Till vad då? Sverige kommer inte att finnas kvar då.

Det finns en icke-socialistisk majoritet i riksdagen redan, sök stöd hos Åkesson och stoppa vansinnet nu! Bara det senaste huvudlösa beslutet av Pensionsmyndigheten skulle räcka för ett seriöst opositionsparti att få majoritet. Lägg på Skolinspektionens beslut och FN:s "kritik" och majoriteten blir så stor att detta parti skulle kunna ändra riksdagsordningen på egen hand.

Knute sa...

Ett aktuellt exempel på vad som händer då staten sätter marknaden ur spel är den svenska turistsektorn. När Migrationsverket för statliga pengar dammsuger hotell, pensionat och stugbyar efter sängplatser, blir det ekonomiskt rationellt för ägarna att sluta hyra ut till de turister som var den tilltänkta målgruppen då verksamheterna byggdes upp.

Denna enorma statliga marknadsintervention har än så länge knappt diskuterats. Det är i grund och botten ganska uppseendeväckande, inte minst med tanke hur drivande många som själva kallar sig för "liberaler" har varit i utvecklingen.

http://fnordspotting.blogspot.se/2016/03/marknadsinterventionen-som-liberalerna.html

Anonym sa...

Svenska barn får inte skriva under överenskommelser och avtal, mig veterligt, så hur man löser detta juridiskt skulle var intressant att veta. Vem följer upp och lagför de som ljuger och har skrivit under ed att deras föräldrar är döda? Inga bevis behövs tydligen, dödsattester och liknande?
Den enda ekonomi svenska barn får förfoga över är de pengar de tjänar på ferie-arbeten. Tyvärr får de sina studiebidrag insatta på sina konton även som minderåriga och det leder till konflikter om föräldrarna vill att barnen ska bidra till sin egen försörjning.
Det verkar som staten kan övertrumfa lagstiftningen som de vill när det gäller barn och pengar, och jag har ingen 'smart' tanke om det här med "ensamkommandes efterlevandes ersättningar för föräldrar döda i ett helt annat land". Annat än att det är sjukt och vansinnigt och frågetecknen hopar sig.

När det gäller Fnordspottings analys om marknaden är det lite komiskt att påstå att staten dammsuger den bostad- och fastighetsmarknad som finns och samtidigt hänvisa till att marknaden ska bygga.
Det är ju knappast tvång som driver dessa asylprofitörer att skriva på avtal med staten. Staten har mig veterligt inga tvångsmedel mot marknaden att tillhandahålla fastigheter till Migrationsverket. Så utan det tvånget faller argumentet! Det är snarare girighet och lusten att sko sig på skattepengar som driver dessa fastighetsägare att skriva avtal med Migrationsverket att hyra ut för "asylsökande"./V

Anonym sa...

Polisen förbereder massutvisningar, läser vi i Folkbladet (Norrköping). "Bara i södra Sverige räknar gränspolisen att ha mellan 15 000 och 17 000 så kallade verkställighetsärenden liggande vid årsskiftet."
- Där finns de som "direkt motsätter sig en avvisning, men också många som helt enkelt avvikit utan att myndigheterna vet var de finns."
http://www.folkbladet.se/nyheter/polisen-forbereder-massutvisningar-om4077176.aspx
- Vi får väl se vad det blir av det hela.
/ SD

Knute sa...

"Västeråsare misstänks för gruppvåldtäkt på färja" enligt Sveriges mörkläggningsradio. Men i själva verket kom de från Burundi, Colombia, Irak och Bosnien & Hercegovina. Fyra världsdelar!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6401480

http://petterssonsblogg.se/2016/03/31/kraftigt-mangkulturellt-utbrott/

Anonym sa...

väldigt bra debatt artikel i skriven av Linus Bylund(SD) i Expressen idag
gemene man håller nog med!! alltså man undrar hur i hel**** kan
makthavare som bestämt detta få sitta kvar överhuvudtaget!!!de
borde låsas in på någon institution innan dom ställer till det en värre
//GP

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.