27 mars 2016

Påskgodis

Enligt Icakuriren har godisätandet i Sverige ökat i många år och i dag äter man i genomsnitt 220 gram godis i veckan. Men under påskveckan slår man i alla rekord och äter i snitt 1,4 kilo godis. Inte helt oväntat är det godis som föreställer ägg som är mest populära.
I en undersökning gjord av Svensk Handel uppgav 38 procent av de tillfrågade att de trodde att de skulle gå upp i vikt under påsken.
------------------


          

7 Kommentarer:

Argus sa...

Nu ska vi inte vara så där mot Bernie Sanders. Låt oss alla hoppas att han spöar Hillary och bereder väg för Trump. Dessutom, oavsett vilken virrig politisk riktning han än företräder, är han bättre än Hillary. Alla är bättre än Hillary.

elina sa...

Konstigt att svensk massmedia inte älskar Sanders. Han låter ju som en sosse eller någon regeringsmedlem i Sverige.
OK, allt är bättre än fru Clinton.

Anonym sa...

Tysklands inrikesminister planerar en ny lag: Flyktingar ska lära sig tyska, och integreras i samhället. Annars förlorar de sin rätt att stanna.
- För dem som vägrar låta kvinnor och flickor integreras, eller som inte accepterar arbets-erbjudanden, osv, ska rätten att stanna kvar försvinna efter tre år.
http://www.businessinsider.com/r-germany-wants-refugees-to-integrate-or-lose-residency-rights-2016-3?IR=T

- Bild-Zeitung: "De Maizière planerar stenhård integrationslag!" Säger nu: "Vi vill inte ha några ghetton! Flyktingar ska därför bo där staten vill det; inte där flyktingen själv vill." (Åtminstone så länge han inte har arbete som försörjer honom.)
http://www.bild.de/politik/inland/thomas-de-maiziere/innenminister-plant-knallhartes-integrationsgesetz-45083436.bild.html

Få se hur det blir med det! I maj ska visst lagen läggas fram...
/ SD

Anonym sa...

En muslima, 19, skriver på Trump's blogg: "Trump har slutligen inspirerat mig att lämna islam".
- "Sista gången jag gick till en gudstjänst i min moské var efter Bryssel-attackerna. [22/3] Hur många där fördömde dem? 0. Noll. Inte en enda person."
- "Värst av allt är vänster-folket på campus, som urskuldar muslimerna, särskilt Bernie-tjejerna som bär hijab 'i solidaritet'. Grattis, ni är de besegrade i kalifatet."
- Lades ut "för 12 timmar sedan". 1225 kommentarer just nu.
https://www.reddit.com/r/The_Donald/comments/4clhi7/trump_has_finally_inspired_me_to_leave_islam/
- Läser man kommentarerna verkar det inte vara Trump-vänner som skriver. Very low class. Är det verkligen hans blogg? - Men inlägget av ex-muslima är bra! (En somaliska från Minnesota?)
/ SD

Anonym sa...

FBI ville ha hjälp av Apple för att komma åt data på en iPhone som använts av ett muslimskt par, Farook och Tashfeen Malik. Det var de som dödade 14 personer den 2 december 2015, i San Bernardino, Calif.
- Men Apple ville inte vara med. Och det kan nog, i princip, vara rätt. Staten ska inte följa upp våra telefonsamtal.
- Så FBI fick kontakt med ett israeliskt företag, Cellebrite, som fixade problemet. Nu vet FBI vad som fanns i telefonen!
http://www.newsmax.com/Newsfront/israel-tech-company-rbi/2016/03/29/id/721401/
/ SD

Anonym sa...

DN.se just nu: Starkt förtroende i Sverige för medier: Public service och morgontidningarna i topp. En dålig nyhet för de främlingsfientliga. Förödande siffror för alternativa ”sanningssägare”.
- Dagens Nyheter - det var ju det bladet som tappat 11% i "räckvidd" sedan förra året. SvD 9%. O.s.v.
http://www.dagensmedia.se/incoming/article6353812.ece/BINARY/Orvesto%20Konsument%202015%20dagspress.pdf
/ SD

Knute sa...

Ett första aprilskämt! Enligt Dagens Nyheter visar en undersökning att allmänheten tycker att Sveriges television och tidningar är objektiva och trovärdiga!

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/dn-sr-expressen-aftonbladet-och-svt-ar.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.