08 mars 2016

Politisk korrekthet leder vägen till vår undergång

Matserveringar i Tyskland slutar servera griskött för att inte såra muslimer.


Det är otroligt hur känsliga muslimer måste vara. Enbart synen av en fläskkorv kan ge dem panikångest, men självmordsbombningar är inte speciellt upprörande.
Det är samma visa överallt -  när man befinner sig i muslimska länder bör man anpassa sitt beteende, så att det passar muslimska känslor. Och när man är i icke-muslimska länder, bör man anpassa sitt beteende så att det passar muslimska känslor.

Krav och påtryckningar från  minoriteter har ändrat seder och livsstil, vilket påverkar många människor negativt.

“Merry Christmas” får man inte säga längre - Trevlig Helg är det som gäller.   Inga juldekorationer på arbetsplatsen och inga julkort.

Skolbarn som har kläder som på något vis kan associeras med patriotism - tex. amerikanska flaggan - anses sårande och dessa elever skickas hem.

Enbart genom att uttrycka sin åsikt i ett "kontroversiell" ämne kan man bli avskedad från sitt jobb. 

En liten grupp av demonstranter, som anser att en symbol eller ett föremål är ”förnedrande och rasistisk”, försöker tvinga resten av samhället att ta bort den. (tex. Washington Redskins)

Universitetsstudenter kämpar för avstängning av vissa personer vars åsikter de inte håller med om.  De försöker kväva diskussion, vilket är typiskt från Vänstern som anser att de är snällare och bättre än vad lagen är.
Allt som upprör dem av någon anledning rubriceras som “hatfullt tal”.
Dessa studenter är inte barn. De är unga vuxna, gamla nog att tjäna i det militära, gifta sig, köpa skjutvapen, dricka alkohol, etc. De är i början av vuxenlivet, men de är helt oförberedda för det.
Det är populärt att skylla på Yale och andra elitinstitutioner för detta sorgliga tillstånd, men medan högskolor säkert bidrar till skadan, är sanningen att dessa “barn” är missanpassade clowner redan när de dyker upp i New Haven. Yale har inte gjort dem till hysteriska veklingar - deras familjer gör det.Det finns inte någon rättslig fastslagen betydelse enligt amerikansk lag av vad som är “hattal”. Amerikansk lag har aldrig haft tillfälle att definiera "hatpropaganda" - inte heller vad som är onda tankar, opatriotiskt tal, eller någon annan typ av tal som människor kan fördöma.
Hatiska idéer (vad exakt det kan innebära ) är lika skyddade enligt Constitution som andra idéer. Det  är fritt fram att fördöma islam - eller muslimer eller judar eller svarta eller vita, eller illegala invandrare eller infödda medborgare, likväl som att fördöma kapitalism eller socialism eller Democrats eller Republicans.

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Hon blev jihadist på två veckor. DN idag om Anna Sundberg, 44 år. Borgerlig medelklass. Läste religionshistoria på universitetet.
- En dag mötte hon (21 år) en muslim. En algerier. Pang! Efter två veckor hade hon konverterat till islam, och de gifte sig. Började med tiden (1997) bära niqab. Hon hade tidigare inte haft något mål, någon mening med livet. Men nu! Hon hade fått se en annan dimension av verkligheten, att Gud fanns, osv.
- Hennes förste man var inte renlärig nog. Hon lämnade honom. Och hittade en riktig frommis: Said Arif, efterlyst terrorist-ledare. Hon hörde om WTC-attacken 9/11 (3000 döda) - "fantastiskt att muslimska aktivister hade lyckats slå till mot det rikaste landet på jorden!"
- Till sist (2003) togs de av säkerhetspolisen i Syrien. Hon kom tillbaka till Halmstad; Said fick fängelse (9 år) i Frankrike. -- Osv. Läs själv!
http://www.dn.se/insidan/hon-blev-jihadist-pa-tva-veckor/
/ SD

Biskop Kyrillos sa...

Får jag inte äta korv som vanligt med fläskkött, ja då får det vara.

Anonym sa...

Joe Biden är i Israel för att fixa fred med PA (palestinierna).
- Och PA lät då en anhängare gå lös på israeler (i Jaffa) med kniv, för att visa att det här är viktigt. Elva personer anfölls; två polismän och en civil dödades.
- Den civile var förstås en amerikan! Taylor Force, 29. Officer i armén till 2014, varit med i Irak och Afghanistan. Studerade nu vid Vanderbilt University. (Läs på Poets and Quants!)
- Ja, ni ser att Israel måste vara mycket, mycket vänligare mot palestinierna!
http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-03-08/netanyahu-scrubs-white-house-visit-disputes-criticism-on-notice
http://heavy.com/news/2016/03/taylor-force-wife-stabbing-american-us-tourist-dead-stabbed-israel-joe-biden-vanderbilt-university/
http://poetsandquants.com/2015/11/07/meet-vanderbilts-owen-mba-class-of-2017/7/
/ SD

Anonym sa...

Sverige är de progressivas paradis, konstaterar National Review. Men kvinnorna i Östersund bör undvika att gå ut, efter mörkrets inbrott, säger polisen där. Man har haft åtta brutala överfall på de senaste två veckorna, och tycker det räcker.
- "Community leaders" – dvs politiker, förmodar jag – tycker inte om det här rådet. Man kan inte lösa sådana problem genom att minska kvinnor frihet! I stället borde man... (Där slutar artikeln.)
http://www.nationalreview.com/corner/432521/sweden-tells-women-stay-side-war-women-continues-progressives-paradise
/ SD

Ann-Marie sa...

Och sedan dröjer det inte länge förrän griskött blir totalförbjudet, kvinnor ska klä sig i svart sopsäck och alla ska ha @rslet i vädret x antal gånger per dag etc etc och så blir väst lika miserabelt som MÖ, för vem hinner göra något vettigt när det ska hållas reda på bönetider?

Anonym sa...

Dyster Orvesto-mätning för dagspress. Dagens Media 9 mars. På vardagar tappar Aftonbladet 14% av räckvidden, medan Expressens tapp landar på 12%.
http://www.dagensmedia.se/medier/dagspress/dyster-orvestomatning-for-dagspress-6353711

En lista över 'alla' tidningar finns här:
http://www.dagensmedia.se/incoming/article6353812.ece/BINARY/Orvesto%20Konsument%202015%20dagspress.pdf
DN 11%, SvD 9%. Osv.
/ SD

Anonym sa...

Ni kan vara lugna! Östersund är en lugn och trygg stad! "Att människor skulle koppla händelserna till det ökade antalet nyanlända i staden tror (P4:s reporter) inte". "Bland de jag talat med finns det inte direkt några sådana kopplingar", säger han. Och då så!
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6386310
Tur att vi har media, som kan förklara för oss lantisar!
/ SD

Anonym sa...

Vice-president Joe Biden's familj var på stranden, när en frihetskämpe från PA dödade en amerikansk turist (och skadade 11 andra).
- "Jag vet inte riktigt om det var 100 meter bort, eller 1000", sade Biden till pressen efteråt.
- "Låt mig säga alldeles klart att USA fördömer dessa händelser, och fördömer att man inte fördömer dem", sade Biden, med Netanyahu vid sin sida, i [text-citat:] kommentarer som föreföll kritiska mot de palestinska ledarna. -- DNA India, 10 mars.
http://www.dnaindia.com/world/report-joe-biden-says-his-family-was-near-scene-of-tel-aviv-attack-2187631
/ SD

Anonym sa...

Mödrar fostrar söner till kvinnoförtryckare. Om hedersbrotten. Folkbladet Norrköping, av Mariana Alsalem idag.
- Mariana var radiojournalist i Syrien, men måste fly, via Grekland. I Sverige sedan lite mer än ett år. Praktiserar nu på Folkbladet. (Medievärlden)
- Så hårda ord som dessa skulle aldrig släppas igenom hos oss, om det var en svenne (svenona) som skrev...
http://www.folkbladet.se/nyheter/modrar-fostrar-soner-till-kvinnofortryckare-om4050770.aspx
/ SD

Anonym sa...

Polisen i Östersund har avrått kvinnor från att vistas ensamma utomhus nattetid. Det har skett åtta överfall de senaste 14 dagarna, och man tycker det räcker.
- Men inrikesminister Ygeman (s) är kritisk mot det här. "Man varnar inte män för att gå på krogen, och man varnar inte för fotbolls-derbyn! Så varför gå ut så nu?"
- "Man ska vara försiktig med den här typen av varningar från polisen. Det riskerar att spä på rädslor, snarare än att göra människor tryggare", säger inrikesministern till DN.
- Precis! Om man våldtas – kan inte det vara riktigt skönt? Bara man är lite avspänd. Eh?
http://www.dn.se/nyheter/sverige/ygeman-kritisk-till-kvinnovarning-i-ostersund/
/ SD

Anonym sa...

Christian Refugees Persecuted in Sweden. Jacob Rudolfsson skriver i tidskriften Providence (US), 9 mars. "I vanliga fall väntar man sig inte att förföljda kvinnor ska bo i samma 'hem' som männen som vill skada dem. Men den regeln gäller tydligen inte för flyktingar." Kristna flyktingar. Män och kvinnor.
- Fast Migrationsverket talar just nu med RFSL om särskilda 'hem' för LGBT-folket.
- Nuri Kino arbetar nu på att få fram privata 'hem' för kristna, och andra förföljda.
https://providencemag.com/2016/03/christian-refugees-persecuted-sweden/
/ SD

Anonym sa...

Asylsökande i Norrköping hungerstrejkar. De tycker att maten de får är dåligt tillagad och portionerna för små.
- De boende berättar om samma ostsmörgås till frukost och potatisar till lunch och middag.
- Den ansvarige menar att maten är en av de delar de verkligen satsat på. – Sen är det mest svensk husmanskost, vilket kanske inte passar alla. Men maten är bra, säger han.
Norrköpings Tidningar, 11 mars
http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/asylsokande-hungerstrejkar-i-norrkoping-om4054501.aspx
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.