22 mars 2016

Se på Ryssland och Japan

Benny skriver:
"Det finns en nation som inte visar underdånighet mot islam och det är Ryssland! Vill du som muslim bo i det landet är du tvungen att anpassa dig till de lagar och förordningar som gäller där, annars ut eller i finkan. Sverige borde bli lika tuffa som ryssarna när det gäller islam och det borde man i övriga EU och USA annars kommer det att gå illa."

Japan har sina speciella problem, till största delen beroende på att de inte är tillräckligt intresserade av att producera fler japaner - men de verkar också ha kontroll över muslim-problemet.


I detta sammanhang ser de inte “diskriminering” som ett fult ord. I det avseendet har de gjort helt rätt medan så många andra är inne på en kurs mot nationellt självmord.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Massakern i Bryssel är en 'tragedi', sade försvarsminister Carter till kongressen i DC idag.
- Nej, säger Andrew McCarthy, National Review. (Han ledde åtalet mot shejk Omar Abdel Rahman [och 11 andra] efter World Trade Center-bombningen 1993...) Det här är inte en tragedi; det är en krigshandling mot civilbefolkningen, i ett krig som redan börjat. Och som förvisso inte håller på att 'trappas ner' nu; tvärtom. USA kan inte vinna det genom att dra sig tillbaka.
- Fienden är radikala islam. Islam, nu i kamp för sharia i Europa. - Det finns radikala enklaver i Europas städer idag. Det är där som ISIS hittar sina anhängare.
- "Radikala islam" är en korrekt tolkning av Koranens religion. Miljoner muslimer accepterar detta - även om inte alla själva vill gå till attack. -- O.s.v.
http://www.nationalreview.com/article/433094/brussels-terror-attack-western-willful-blindness

Mina sympatier i den här frågan ligger hos Putin. Han vet vilken fara militant islam utgör. Första Tjetjenien-kriget kom 1994-1996, och andra från 1999. "Islamisterna har sedan dess nästintill tillintetgjorts", säger Wiki. https://sv.wikipedia.org/wiki/Tjetjenien
/ SD

Anonym sa...

McCarthy utvecklar sina tankar vidare i The Corner:
http://www.nationalreview.com/corner/433107/cruz-right-about-empowering-law-enforcement-prevent-terrorist-attacks
- Obama har fört oss tillbaka till åsikterna före 9/11: Terrorismen är "a law enforcement problem", en polisiär fråga. Vi kan bara ingripa mot muslimer efter en attack.
- Vi svennar vet ju hur kultursides-eliten resonerar. Och känner igen detta. - Vi har ju kunnat se (på Youtube!) hur polisen idag inte gärna går in i vissa obehagliga stadsdelar. Ted Cruz ser också detta, och säger: "Vi måste ge polisen kraft att patrullera och trygga muslimska stadsdelar innan de radikaliserats".
/ SD

pli sa...

Jag vet inte hur det är med japan? Jag vet inte vad jag ska tro på men hittade följande ...

https://globalvoices.org/2015/12/11/debunking-rumors-about-japans-anti-muslim-restrictions/

https://www.linkedin.com/pulse/muslims-japan-maha-hamdan

https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Japan

Berit sa...

pli, tack för din kommentar. Jag vet inte heller vad sanningen är men jag vet att Japan är strikt i många sammanhang.
Ett av mina barnbarn är född där; amerikansk mamma, svensk pappa men det ger henne inte medborgarskap trots att föräldrarna bott i landet i många år. Det bor också många generationer av koreaner i Japan men de får inte heller medborgarskap.

Knute sa...

Japansk kvinna på ferie i Paris: “Är det här Afrika?”

https://hodja.wordpress.com/2016/03/21/japansk-kvinde-paa-ferie-i-paris-er-det-her-afrika/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.