10 mars 2016

Trump är ett hot mot både Höger och Vänster

Från Bill Bennets show, Morning in Amerika.


“De kommer att döda honom heller än att låta honom bli president. Det kan vara en Republican eller en Democrat som tystar Trump.
Bli inte förvånad om Trump råkar ut för en olycka. Vissa människor är mycket nervösa: Barack Obama, Valerie Jarrett, Eric Holder, Hillary Clinton och Jon Corzine, för att bara nämna några.

Det handlar om den djävulska dynamiken mellan en stor regering, stora företag och betydelsefulla mediaföretag. Alla gynnas av de miljarder dollar som kommer från detta partnerskap, och det ligger i alla inblandades intresse att skydda varandra.
Det är en för alla och alla för en.
Det är ett sammelsurium av ljusskygga relationer, som gör alla snuskigt rika, alla utom det amerikanska folket. Vi blir lurade. Vi är dumbommarna.
Men för en gångs skull är den mäktiga socialistiska juntan och korrupta kompis-kapitalisterna rädda. Den överdrivna reaktionen av politiker från båda partier, media, och de största företagen i Amerika har varit snabb och mycket aggressiv. Det visar att de är alla hotade och rädda för Trump.

Oavsett hur mycket de förnekar det, inser media, näringsliv och den politiska eliten att Trump inte är ett skämt. Han skulle faktiskt kunna vinna och sätta käppar i hjulet på den bekväma vagn de åkt i så länge.

De etablerade politikerna är alla dockor som ägs av Storkovan. Men Trump står inte i tacksamhetsskuld till dem. Han behöver inte utlänningar och deras regeringar, eller George Soros, eller United Auto Workers fack, eller lärarnas fackföreningar, för att betala för sin kampanj. Det är ingen tillfällighet att alla har gått samman för att smutskasta Donald.“

Han har livvakt!

3 Kommentarer:

Anonym sa...

2008 valde USA Obama till president. Han hade undervisat i juridik (i Chicago) 1992–2004. Han satt i Illinois-senaten 1997–2004, och kom in i USA-senaten 2004. Men han hade inga besluts-fattande jobb – förrän januari 2009.
Och vi vet ju hur USA:s anseende har förändrats under hans tid som president.
- Jämför med Ronald Reagan: Han satt som guvernör i Kalifornien 1967–1975. Han vände t.ex. underskottet i finanserna till överskott. Och 1980 valdes han till president (installerad januari 1981.)
- Nu tänker ni välja en ny president som (liksom Obama) inte har någon erfarenhet av att sitta vid rodret som politisk beslutsfattare.
- Trump har förstås varit företagsledare (i fastighets- och nöjes-branschen, mest), liksom sin far. Men resultatet är tveksamt.
- Läs om honom i Wikipedia, https://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Trump. Särskilt kanske på avsnittet Legal_affairs. Men det finns mycket annat intressant där.
/ SD

Berit sa...

Det är just därför att Trump inte ägnat sig åt politik som gör honom populär. "We the People" litar inte på politikertyper längre.

Anonym sa...

Dick Erixon skriver om SD och Sverige. Man (jag) ser klara likheter med Trump och USA. SD har talat tydligt om flykting-invandringen hos oss. De etablerade politikerna förstår inte vad som sker.
- Och jag är ingen "reaktionär". Jag har Göran Persson och Anders Borg som politiska idoler; de har gett Sverige en mycket god, stabil ekonomi.
- Men i dagsläget (för att upprepa mig) har EU-parlamentet konstaterat att det sker ett folkmord (på kristna osv) i "Orienten". -- Och det är till 80-90% folkmördar-gruppen som kommer hit nu och ska bli "svenskar". (Ja, vad var det polisen i Östersund sade...?)
- Inga andra än SD har förstått (eller vågat säga) vad som sker idag.
- Rimligen röstar jag på SD nästa gång. Men, men, men... Vad hinner SD-knuttarna göra tills dess?
- Och jag tycker nog att ni borde fundera "men, men, men..." även i USA!
http://erixon.com/blogg/2016/03/fokus-vart-gar-sverigedemokraterna/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.