22 mars 2016

Vägen till hans paradis är kantad av dödskallar

Nu står Europa på tur att underkasta sig den skräckfigur som sedan 1400 år fjärrstyr en allt större del av mänskligheten.


      Vi valde underdånighet, och kommer att få krig      Repris

6 Kommentarer:

Tony Malmqvist sa...

Jag är rädd för det.

elina sa...

Och ändå fattar inte politikerna. Det är civilisationernas krig och vi håller på att förlora.

Knute sa...

Blodbadet i Bryssel är helt i Koranens anda:
”När ni möter dem som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem! Slå dem då i bojor.” (Sura 47:4)

http://nydahlsoccident.blogspot.se/2016/03/blodbad-i-koranens-anda.html

Anonym sa...

Det finns en nation som inte visar underdånighet mot islam och det är Ryssland! Vill du som muslim bo i det landet är du tvungen att anpassa dig till de lagar och förordningar som gäller där, annars ut eller i finkan. Sverige borde bli lika tuffa som ryssarna när det gäller islam och det borde man i övriga EU och USA annars kommer det att gå illa.

Benny

Knute sa...

Hur kan de vara så lugna när de vet att de strax ska spränga sig själva och en massa människor i luften? Det måste vara något med muhammedanismens magiska hjärntvätt.

The photo shows two men calmly walking through the airport departure lounge pushing trollies. The men are wearing gloves only on their left hands which could have been to conceal triggers to the explosives.

ISlamiska staten tar på sig ansvaret för Bryssel-terror.

https://www.document.no/2016/03/is-patar-seg-ansvaret-for-brussel-terror/

Evot sa...

Sverige kommer förmodligen att komma undan som alltid. Denna gång genom att förse våra nya raketforskare med ytterligare förmåner. Vi är ju så snälla.

http://majgrandmo.blogspot.se/2016/03/bryssel-i-kaos.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.