04 mars 2016

War games

Länder som Saudiarabien, Pakistan och allt vad galna muslimska länder nu heter håller på och samlar ihop en invasionsarmé riktad mot Syrien. Varg i Veum

Under tiden vill Obama skapa säkra zoner för IS-trupper, sannolikt med vetskapen om att al-Assad kommer att bli avsatt när Saudiarabien invaderar landet och skapar fri lejd för Islamska Staten att erövra huvudstaden Damaskus. Peter Harold

Damaskus är den äldsta kontinuerligt bebodda staden i världen. Den har aldrig varit utan invånare eller helt förstörd.

Ett fruktansvärt blodbad väntar om USA, Turkiet, Saudiarabien och IS segrar. Minst en tredjedel av Syriens befolkning ligger riktigt illa till, alawiter, kristna, druser och kurder.

Efter att Obama blev president har radikal islamist blivit det nya modet på planeten. Om man granskar Obamas ämbetsperiod blir det alltmer tydligt att hans övergripande mål är islams världsherravälde. Om så Europa skulle gå under på grund av alla krigsflyktingar och muslimska migranter, det ingår i planen.

Gulf News: Northern Thunder military exercises begin in Saudi Arabia

5 Kommentarer:

Knute sa...

Löfven: "Sverige tänker fortsätta värna Turkiets EU-närmande"

Snälla avgå! Är så astrött på dig och EUs maktpatrask. Turkiet i EU?? Mänskliga rättigheter?? Turkiet ÄR IS. Det är Turkiet som förser IS med pengar och vapen, och ger dem öppna gränser till blodbadet i Syrien.
Så Löfvén, Wallström och Sverige lägg ner! NU. Gynna inte stater som stöder islamistisk terrorism!

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/03/enough-is-enough-lofven.html

Knute sa...

Efter att under tre års tid varit ockuperade av militanta grupper som backats upp av USA, Turkiet och Saudiarabien (med många fler), av sitt beteende att döma sannolikt islamister, tycks Aleppo vara på väg att befrias helt från jihadisterna.

När Aleppo föll i händerna på extremisterna stängdes skolorna ner. Rebellernas budskap till föräldrarna var: ”Skickar ni era barn till skolan får vi deras väska och ni får deras kista”. Därtill stängde rebellerna ner arbetsplatser för att skapa arbetslöshet så att männen måste försörja sig som soldater eller medhjälpare till rebellerna. Maskiner och annan utrustning demonterades och transporterades till Turkiet för försäljning.

I mitten av februari lyckades syriska armén ta sig in i Aleppo och nådde stadens elektricitetsverk och kunde slå på strömmen till hushållen. I amerikanska medier beskriver man att Aleppo är sönderslaget av Assads trupper. I själva verket är det de retirerande rebellerna som överöser staden med granatbeskjutning – till och med gasbehållare har skjutits in i staden!

https://peterharold.wordpress.com/2016/03/04/nato-landet-turkiet-forbereder-invasion-i-syrien-brattom-att-radda-islamisterna-som-skulle-ha-stortat-bashar-al-assad/

Knute sa...

Bara den radikala muslimska dödskulten kan föra oss till ett globalt kärnvapenkrig. Bara en samling av den muslimska världens styrkor, under ett Kalifat, kan ge den arabiska muslimska världen styrkan att utmana världen. Kriget i Syrien och på andra platser mot den Islamiska staten, är i ett sådant scenario bara ett förspel, kanske det som förorsakar en samling till ett sådant Kalifat. Således det är inte IS i sig som är ett hot, utan genom att det kan föranleda det riktiga hotet mot världen: En samling av sunnistater under Saudiarabiens och Turkiets ledning! Man kan tycka att det vore ganska ironiskt om den fria världen som har spridit sig till att täcka nästan hela världen, i efterspelet till de världskrig som har uppstått sig när dess autokratiska motståndare har försökt att stoppa dess framgång och spridning, nu skulle gå under när den står inför den sista motståndsfickan till modernismen, men det är den realitet vi kan stå inför.

https://monskrabbe.wordpress.com/2016/02/28/en-historia-om-varldskrig-kampen-mellan-handelsstater-och-krigarstater-och-hotet-om-en-sista-uppgorelse-2/

Anonym sa...

The extreme players can be effective in using those just looking to create the money,
nevertheless they also can get knocked-out before they anticipated.

Anonym sa...

Ranges work very well, because there'll continually be personal aptitudes and choices.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.