21 april 2016

Amerika är i uppror

 skriver Jack D. Douglas:

Stora revolutioner börjar i allmänhet långsamt och under många år, medan allmän upprördhet pyr mer och mer intensivt under fasader av överensstämmelse och lydnad inför myndigheten.  Men allt eftersom ilskan växer sig starkare,  kan även små händelser utlösa stora explosioner.
10 augusti i Tuilerierna i Paris började som en ganska vanlig dag tills den offentliga ilskan mot den korrupta kungen och hans system exploderade.

Jag tror inte att amerikaner är vid denna tidpunkt av koncentrerad, våldsamt explosiv ilska ännu, men miljontals är arga runt om i landet.

Amerikaner är mycket upprörda över den totala korruption i alla former som är så uppenbar i toppskiktet av vår nation, särskilt i D.C. och på Wall Street.  De är inte längre undergivna partimedlemmar som skrapar och bugar sig för Super Robber Barons.

Detta är ett avgörande faktum i amerikanskt liv nu och som nästan alla journalister inte ser, eller låtsas att de inte ser. Tiotals miljoner amerikaner söker efter vägar ut ur de överväldigande kriser som regeringen tvingar på dem. De är upprörda, drivna och ändrar sig mycket snabbt. De letar efter nya ledare som kan sätta stopp för det hatade systemet.


Trump och Sanders är de två ledarna som är i öppet uppror mot de stora lögnerna och all stöld och bedrägerier och ändlösa, förlorade krig. Deras väljare är en stor majoritet av de amerikanska väljarna.

Om en av dem har möjlighet att dra samman de stora väljargrupperna, kommer han att ha det offentliga stödet för att avsluta det korrupta systemet och återuppbygga Amerika.

Vi är inte längre i Kansas där folk följer sina partiledare och gör som de blir tillsagda. Vi befinner oss i en revolutionär situation där även små övergrepp kan växa och slutligen utlösa massiva offentliga uppror.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Om bara Trump vågar nysta upp i Obamas fruktansvärda övergrepp mot den Amerikanska befolkning finns det hopp. Kan Trump bara se till att får stopp på IRS så kan han säkert svälta ihjäl de andra parasiterna.
Här hemma flödar vi över av socialistiska skandaler som skall läggas ovanpå "multikulitmarxisternas" utsvävningar.

Martin sa...

Etablissemanget i GOP agerar hänsynslöst för att manövrera ut Trump. Gissningsvis kommer de lyckas. Detta kan bli dödsstöten för det republikanska etablissemanget, särskilt om det medför att Hillary blir president. Många av de som lät sig övertygas att stödja Cruz men fick Hillary kommer känna sig våldsamt förrådda.

Berit sa...

En teori är att det är bra för GOP om Hillary vinner eftersom ekonomin kommer att fullständigt gå i botten under nästa presidentperiod oavsett vem som är president, men det är den sittande presidentens parti som får skulden. Den politiska pendeln kommer då att svänga fullt ut åt andra hållet, och GOP kommer att få ett enormt stöd nästa gång.

Anonym sa...

Ted Cruz har en reklam-snutt (2:32) ute nu. Från 'Demokraternas HQ, med Hillary'. Anti-Trump och anti-Hillary. Trump i 169 federala rättegångar... Har näst-högsta "disapproval rating" för presidentkandidaterna... [Högst? Hillary...] Har haft 5 olika åsikter om abort på 3 dagar... Men "enkäter visar att amerikanerna vill ha en president de kan lita på... Någon som respekterar konstitutionen..."
- Så (2:07) lägger de fram bilden av... Ted Cruz. "Bara Ted Cruz kan stoppa Trump och Hillary".
- "This is an excellent, artful, humorous, and well-produced Cruz campaign video", säger Powerline. Beror förstås på vem man gillar... Men inte det vanliga reklam-tugget...
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/04/cruzs-take-on-hillarys-war-room.php
/ SD

Berit sa...

SD, den är rolig

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.