10 april 2016

De rika flyr medan de kan


 Chicago  förvandlas snabbt till ett helvete med ökad brottslighet, utbredd fattigdom, skuld och rasmotsättningar. Staden är på god väg att bli som Detroit och det är därför så många av stadens rika invånare flyttar därifrån.

Chicago Tribune rapporterar att ungefär 3000 miljonärer har lämnat staden under det senaste året, vilket uppgår till cirka 2 procent av den förmögna befolkning. Detta är den största utvandringen av rika människor i USA, och en av de största i världen. Paris och Rom är de enda städerna som förlorat fler miljonärer än Chicago under samma tidsperiod.

Många av dem flyttar till andra städer i USA, som Seattle och San Francisco. På frågan om varför de lämnade Chicago, anger de flesta av dessa miljonärer att det beror på rasmotsättningar och ökande brottslighet.

1 Kommentarer:

Berit sa...

Vissa av de miljonärer som flyttar gör det av skatteskäl , men många andra är ganska oroliga för att mänskligheten rusar mot en katastrofal apokalyptisk framtid och de vill förbereda sig för vad som är på väg att hända medan de fortfarande har tid.

I östra Tyskland har ett företag som kallas "Vivos" spenderat en enorm summa pengar för att omvandla en underjordisk anläggning byggd av Sovjet under kalla kriget och gjort det till det största privata skyddsrummet på jorden. Det kallas "Europa One", och det annonseras som en ultra-lyxig bunker för eliten.

http://terravivos.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.