05 april 2016

Många börjar inse vad det handlar om


Den "politiska klassen" i båda de stora partierna i USA stoppar huvudet i sanden och vägrar inse hur missnöjda och arga amerikanerna är på det dysfunktionella politiska och ekonomiska systemet som råder och media undviker med näbbar och klor att rapportera om det.

 Folk är så arga att de stöder Sanders och Trump i stället för Dems. favoritkandidat Hillary och Reps. “vem som helst utom Trump”.  Båda de stora politiska partierna ses som kumpaner som står i maskopi med Wall Street och ett korrupt, finansiellt, politiskt system som styrs av en “inne-grupp”.

Reps. har nog gett upp ansträngningarna att placera ytterligare en Bush i White House men kommer att se sig själva som "vinnare” även om de förlorar och Hillary vinner, eftersom lurendrejeriet kommer att fortsätta i vanlig ordning bland de som redan har de rätta kontakterna och är “inne.”
Det kommer att bli intressant att se vad som händer om båda partierna lyckats manipulera sina utnämningsprocesser så att varken Sanders eller Trump nomineras och att de i vanlig ordning stoppar in sina favoritkandidater i stället.
Hur många väljare kommer att vara arga nog för att förkasta det och ”skriva in" Sanders eller Trump och sabotera deras planer?

Det skulle vara bättre än att rösta på “Ingen", eftersom Ingen talar sanning, Ingen håller sina löften, Ingen vet vad de gör, Ingen är ärlig, och Ingen representerar vad som är bäst för folket.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Oj, oj. Du skulle bara höra Furvik, Arenander m.fl. i den svenska STASI agenturen SR/SVT.
Mrs. Bill Clinton (Hillary) har vunnit för länge sedan! Jag mår illa av att höra på dom!
SU

Anonym sa...

Stickan Andersson, han med alla trevliga trallmelodier förr och som lanserade ABBA, uttryckte sig så här en gång:
Folk är inte bara dumma, de är dummare.

Anonym sa...

Trump förlorade ju i Wisconsin: 35% mot Cruz' 48%.
- Konservativa Powerline visar ett "Trump campaign statement" om detta, som man hittat hos Washington Post's "national political reporter" Robert Costa:

"...Lögnaren Ted Cruz hade guvernören i Wisconsin, konservativa [i media] och hela parti-apparaten bakom sig."
"Han inte bara drevs fram av anti-Trump [grupper], som lade ut miljontals dollar på falsk reklam mot Mr Trump, utan koordinerade med sin egen [grupp] (vilket är olagligt) - den kontrollerar honom helt. Ted Cruz är värre än en marionett - han är en trojansk häst, som används av parti-bossarna som försöker stjäla undan nomineringen från Mr Trump." O.s.v.
http://www.powerlineblog.com/archives/2016/04/trumps-trumpet.php

Avancerad nivå på den politiska argumenteringen, ibland...
(Att Mr Costa skulle ha försökt skriva ihop en sådan text på egen hand är väl ändå inte möjligt?)
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.