22 april 2016

En kaka som slår tillbaka


Ännu ett hat-bedrägeri har avslöjats, denna gång från en öppet homosexuell, svart pastor Jordan Brown. Han hävdade att efter att han beställt en tårta dekorerad med “Love Wins" fick han en tårta med texten "Love Wins Fag."

Här är ett uttalande från Browns advokat Austin Kaplan:

"Pastor Brown bad aldrig om att detta skulle ske. Han fortsätter att överväldigas av känslor av smärta, ångest och förödmjukelse på grund av denna incident. Han handlar ofta på Whole Foods, vilket gör detta desto mer chockerande och nedslående. Vad som verkligen berör honom är att han vet att om inte vissa åtgärder vidtas, kan denna typ av sak hända igen, och att någon annan kan tvingas gå igenom en liknande, plågsam upplevelse. "

Jag rörs till tårar!

Och hur beundransvärt är det inte att Browns verkliga oro inte har att göra med någon ekonomisk vinning eller uppmärksamhet för honom själv, utan enbart tanken att "någon annan kanske måste gå igenom en liknande plågsam upplevelse."

Fast det fanns ett litet problem: det visade sig senare genom övervakningskameror, att när han betalar för tårtan kan man se att prislappen är placerades på toppen av lådan men i Browns video sitter den på sidan.  Man kan se att kassören skannar den på toppen av lådan. Och hur troligt är det att Brown  inte kontrollerade tårtan i affären innan han betalar?

Så advokatens uttalande är faktiskt sant i ett avseende: Brown bad aldrig om detta skulle hända;  han såg helt enkelt till att det hände.

Man kan ju fråga sig varför folk bär sig åt så här. Är de sjuka?
Det finns något som kallas Münchausens syndrom, där en person är extremt oärlig för att få uppmärksamhet och sympati.
Är han en annan Vänsteraktivist som helt enkelt främjar sin sak med alla nödvändiga medel?
En bedragare som antog att han skulle kunna roffa åt sig några dollar med sin bluff?

Och om man tror på begreppet ‘hatbrott”, är inte en hatbrott-bluff ett verkligt hatbrott?

Den här historien har spridit sig som en löpeld över hela landet eftersom den passar den bild man byggt upp.

Det är en perfekt historia, eller hur? Om tårtdekoratörer på Whole Foods i det “liberala” Austin, Texas hatar homofiler. Föreställ er vad resten av Amerika tycker!

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Fredsälskaren Ravi Shankar försökte få igång en dialog med ISIS (Islamic State in Iraq & Syria) – men de svarade med att skicka honom ett foto på en halshuggen man. "Så mitt försök att få igång en dialog tog slut", konstaterade han. "Jag tror inte ISIS vill ha några freds-samtal", sade han. "Man får ta itu med dem militärt."
- Ravi Shankar? Ja, inte musikern alltså. Han dog 2012. Den här Ravi är född 1956 och leder Art of Living Foundation. Och NONVIO som vill få bort våldet. Men det gick alltså inte nu. ISIS vill inte det.
http://timesofindia.indiatimes.com/india/Photo-of-beheaded-man-ISISs-reply-to-Sri-Sri-Ravi-Shankars-peace-message/articleshow/51938940.cms
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.