14 april 2016

"FNs Politbyrå är redan USA: s president”

Oavsett vem som blir den 45:e presidenten i USA den 8 november, är det inte den nyvalda presidenten som kommer att få styra det dagliga amerikanska livet.
Det är ett privilegium som tillhör FN’s Politbyrå - som de flesta människor fortfarande inte verkar vara medvetna om -  men som nu kontrollerar nästan varje aspekt av det civila livet.

FN:s Politbyrå är redan president i USA, president, premiärminister och kung i nästan alla andra länder på jorden. Långt innan de smygvägen fick kontroll över de högsta ämbetena i världen,  "ägde" de redan borgmästare och kommunfullmäktige i både städer och kommuner, vars förtroendevalda både medvetet och omedvetet var kända för att sprida sin giftiga Agenda 21 .... "

De traditionella media, vilka har fullt upp med att skvallra om alla republikanska presidentutmanare, ignorerar nästan fullständigt FN: s intrång i civila liv och arkiverar den långtgående Agenda 21 under “k” för "konspiration".

Men FN:s politbyrå utövar mer makt än någon Ted Cruz eller Donald Trump, trots att de agerar bakom kulisserna.


Deras medlemmar är riktiga människor. Titta på den här bilden och lägg namnen på minnet. Det är de som pådyvlar Agenda 21 på dig och din omnejd genom att låtsas ha monopol på "hållbarhet”.
Bara ett fåtal av dem är valda. De flesta är utsedda helt privat.

FN:s Agenda 21 kräver att regeringar tar kontroll över all markanvändning och fråntar privata fastighetsägare beslutanderätten.  Det utgår ifrån att människor inte kan förvalta sitt land på rätt sätt och regeringen kommer att göra ett bättre jobb om de är i kontroll.

Mer i Canada Free Press

3 Kommentarer:

Anonym sa...

JAG STÅR OCH VÄNTAR MED BÖSSAN OCH LITE TILL. De skall aldrig få ta min tomt i från mig!

Berit sa...

Du får fortfarande stå som ägare och betala skatt men de kan bestämma att det är “våtmark” eller något annat speciellt som ska bevaras för “utrotningshotade” grodor eller blommor så du får inte bygga, låta dina kossor beta eller använda marken som du tycker är bäst.

Anonym sa...

I Sverige diskuteras det i all hemlighet och bakom ryggen på medborgarna om gränsen för den så kallade "hemfridszonen" skall gå 10 eller 15 meter ifrån husknuten, gäller enbart landsbygdsbefolkningen. Egendomsrätten för den enskilde existerar inte utanför denna zon, allemansrätten har tagit över.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.