08 april 2016

Holländarna säger nee till Ukraina-avtalet


Nederlag för NWO?

 Gårdagens "nej" i en holländsk folkomröstning om Ukrainas anslutning till Europeiska unionen har försatt Bryssel i panik. Ingen av de andra EU-länder får en folkomröstning om att släppa in Ukraina - deras parlament godkände avtalet.
Men eftersom det krävs enhällighet för nya medlemmar, innebär det holländska "nej" - även om det bara är tekniskt rådgivande - att affären slopas, åtminstone för en tid.
Bryssel har ett sätt att komma tillbaka med omröstning efter omröstning, tills människor väljer "rätt”.  Men för närvarande är resultatet ett enormt lyft för Brexit-rörelsen liksom för andra euroskeptiska partier och politiker i hela Europa.

Varför röstade  holländarna nej? Frustration och ilska över Bryssels invandringspolitik, över att EU blint accepterat det amerikanska "regimskiftet” i Ukraina, som har lämnat landet i sämre skick än tidigare och över Ukrainas misstänkta sekretess om de faktiska omständigheterna i nedskjutningen av Malaysia Airlines Flight MH-17 över östra Ukraina 2014?

Vad kommer härnäst? Det kan bli intressant ...

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Måtte det hjälpa till att engelsmännen kommer den socialistiska hydrans dödsgrepp!

Berit sa...

“Din röst är betydelselös”
Angela Merkel sade till journalister att det nederländska nej kommer att "hanteras som vi har hanterat andra svåra frågor tidigare”, medan Frankrikes president Francois Hollande sade att EU kommer att "genomföra och tillämpa" det förkastade avtalet.

http://www.express.co.uk/news/politics/659147/Dutch-referendum-EU-leaders-Ukraine-deal-Netherlands-no-vote-Juncker-Merkel-Hollande

Knute sa...

Österrike upphäver FN:s konvention om "flyktingars" rätt till asyl! Men det går väl som med Nederländernas folkomröstning, Merkel och EU kommer säkert att sätta en käpp i hjulet för det.

http://mreast.dk/ostrig-vil-suspendere-flygtningekonvention/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.