12 april 2016

Identitets-humor

      
      Bild-tips: Ole G.

Inget fel på skägget i och för sig, men den bortrakade mustaschen samt kläderna avslöjar islamisten. Ingen hederlig gammaldags skepparkrans precis. Visst kan man bli svensk, men inte om man predikar förtryck av kvinnor och folkmord på kristna, judar, hinduer, buddhister, ateister osv.

Människor med den inställningen borde inte få känna sig som hemma i Sverige.

8 Kommentarer:

Knute sa...

Utredningen av den terrorcell som låg bakom terrordåden mot Paris i november förra året och Bryssel förra månaden växer.
Det rör sig om flera dussintals muslimska extremister som på olika sätt är involverade i terrordåden och nya misstänkta spåras upp och grips hela tiden. Myndigheterna befarar att så mycket som ett 90-tal ingår i den gigantiska terrorgrupp som håller på att nystas upp, en grupp som har starka kopplingar till Sverige.

http://www.friatider.se/fransk-belgisk-terrorutredning-vaxer

Knute sa...

Arvika kommun erbjuder sina invånare en nybörjarkurs i arabiska som ett led i arbetet med att att skapa mötesplatser och öka integrationen.
- Nej, vi har inga kurser i svenska.
Den enda frågan här är varför man inte istället lär ut svenska språket till de nyanlända.

http://avpixlat.info/2016/04/11/kommun-erbjuder-invanare-nyborjarkurs-i-arabiska/

Knute sa...

Den nuvarande världsordningen gör oss alla till främlingar – oavsett om vi lever i vårt eller någon annans land.

https://morklaggning.wordpress.com/2016/04/01/ingentingfolket/

Knute sa...

Turkiska riksförbundet i Sverige uppmanar till folkmord: "Mina kära raskamrater, död åt armeniska hundar!" Får ironiskt nog bidrag av svenska staten för att motverka rasism.

http://avpixlat.info/2016/04/11/turkiska-riksforbundet-uppmanar-till-folkmord-far-bidrag-for-att-motverka-rasism/

Knute sa...

Är muslimer en del av vårt samhälle? Om någon pryglar sin hustru, kräver äktenskap med barn för att tillgodose sina lustar eller våldför sig på ”otrogna” kvinnor enligt egen definition m.m. så accepterar vi det INTE. Det är då upp till dig själv att avgöra om hur du utövar din tro som muslim, dina medhavda traditioner eller dina personliga handlingar skall avgöra din delaktighet i det svenska samhället, rätten att kalla dig svensk.

Formellt svensk blir du när du fått svenskt medborgarskap, etnisk svensk lär du aldrig bli eftersom den definitionen avser vilken folkgrupp du tillhör. Kanske kan dina barnbarn eller deras efterkommande kalla sig det förutsatt att de gifter sig och får barn med etniska svenskar. Men eftersom det är extremt ovanligt att muslimer gifter sig med icke-muslimer är det nog inte så sannolikt. Detta är islams eget problem.

https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/04/11/ar-muslimer-en-del-av-vart-samhalle/

Argus sa...

Det är inte så svårt att reda ut så det måste vara agendasättande journalistik bakom att det finns så många kriminella "svenskar". Sålunda:

Nation = ett kollektiv av människor förenade av gemensamma faktorer såsom språk, religion, etnicitet, historia, kultur, traditioneroch sociala normer

Nationalitet = tillhörighet till en nation

Svensk = mansperson av svensk nationalitet, svensk mansperson; i pl. äv. utan avseende på kön

Jesper A sa...

Då kan alltså Misho bli fisk också. Det handlar bara om värderingar?

Knute sa...

If an alien anthropologist were to visit Earth and collate expressions of hostility toward human subpopulations in Western culture today, the overwhelming majority would be anti-European. Anti-Europeanism is widely taught in schools and universities today.

http://riksforbundetmotpolitiskkorrekthet.blogspot.se/2016/04/en-guide-till-den-alternativa-hogern.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.