29 april 2016

“Jag måste betala räkningarna”

Peter Schweizers bok “ Clinton Cash”, har gjorts till en dokumentärfilm som kommer att visas på filmfestivalen i Cannes nästa månad.

Från pressmeddelandet: 

"Clinton Cash avslöjar hur Bill och Hillary Clinton, som påstod att de var “absolut panka”när de lämnade White House,  kunde samla ihop en nettoförmögenhet på över $ 150 miljoner med $ 2 miljarder dollar i donationer till sin stiftelse.  All denna rikedom ackumulerades genom lukrativa avgifter och kontrakt som betalas av utländska företag och av de som donerade till Clinton Foundation under den tid som Mrs Clinton var Secretary of Sate."
Schweizers bok hyllades av Högern och smutskastades av Vänstern när den publicerades.
Den bekräftade misstankar hos vissa personer, medan andra ryckte på axlarna och kallade det förtal.  Men en sak är säker, paret Clinton kan inte hemlighålla sina oroande mönster av donationer.

Även deras vänner på The Washington Post publicerade en detaljerad rapport där man  ifrågasätter hur två personer kan skrapa ihop miljarder dollar - mer än någon annan politisk familj - under en relativt kort period.

"Bill och Hillary Clinton har byggt upp ett oöverträffat globalt nätverk av donatorer genom banbrytande insamlingsmetoder som har förändrat modern politik och som banade väg för dem att eventuellt bli den första man och hustru som vunnit White House”, sade rapporten.

Som Schweizer säger i trailern, “För paret Clinton, är ingenting heligt och allt är till salu, men vi är de som betalar priset."

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Fanatiska socialister påverkas knappast av det budskapet.

Anonym sa...

Flera polispatruller och ambulanser skickades vid 03-tiden till parkeringen vid Hotel Tylösand i Halmstad. Där hade flera personer samlats och, av oklar anledning, börjat slåss. Bland annat ska knivar och basebollträn ha använts i slagsmålet.
– Det handlar om sex fall, fem rubriceras som mordförsök, en som grov misshandel, säger Patrik Ahlbom. -- Aftonbladet 30/4 -- http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22731833.ab
-- Tänk, kära AB, att överklassen gör sådant nuförtiden! Det är ju det ni vill få fram! Jag menar, Hotel Tylösand! 4-stjärnigt! Usch.
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.