29 april 2016

KD behövs som motvikt till islamiseringen

April 2016

Att svenskarna röstar på partier som vurmar för muslimsk invandring är dumt och fegt. Inställsamt låtsas man älska den så kallade mångkulturen, annars finns risken att bli av med jobbet. Men det är bara en tunn fernissa. Under döljer sig sunda värderingar. Det borde finnas plats för ett kristdemokratiskt parti.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Detta måste vara ett försenat aprilskämt?
KD som motvikt till islamiseringen?
Vad sägs om detta då?
http://www.dagen.se/muslimen-som-f%C3%A5r-ledarroll-i-kristdemokraterna-1.698442

mvh L.S

Anonym sa...

Knute,
jag har röstat på KD sedan 1976 men jag kommer aldrig att göra det igen. Ett meningslösare pladder om Jesus Kristus och vad han ville åstadkomma får man leta efter. Jesus sade att han var "vägen, sanningen och livet" och att "sanningen skulle göra oss fria". KD understödjer ju lögnerna och säger till alla falska asylsökande "ljug, ljug, ljug så mycket ni bara kan så skall vi, "de goda", understödja er i era lögner och och hjälpa och gömma er".
Som kristen skall man inte understödja lögner och bedrägerier. Det gör tyvärr KD och därför hoppas jag att de tillsammans med Liberalerna och Miljöpartiet åker ur riksdagen 2018. Det blir i så fall en renare spelplan. Det skulle också i så fall bli en välbehövlig paus för KD då de kunde tänka igenom vad de tror på.
Däremot tror jag på kristendomens betydelse för vårt samhälle. Men detta har inte ett självklart samband med självgoda, mästrande kristdemokrater, som är måna om sin karriär och sin riksdagslön. Har inte också kristdemokrater i riksdagen behandlat SD som pestsmittade? Har inte de också talat om SD som rasister, nazister, fascister, antidemokrater, främlingsfientliga, ja, jag vet inte vad och vägrat ha något som helst samröre med dem?
Jesu återkomst på jorden tror jag faktiskt är nära förestående men självgoda, hycklande godhetsapostlar har nog ingen särskild plats i hans hjärta. Snarare då de svavelosande sanningssägarna. Hederlighet och äkthet är viktigt men inte feghet och likgiltighet inför sanningen.
/SB

Knute sa...

Tack LS och SB! Jag kanske har råkat ut för önsketänkande och inbillat mig att hela partiet har lika vettiga åsikter som ungdomsförbundets ordförande Sara Skyttedal.

"Inom ungdomsförbundet anses hon under de tidigare falangstriderna tillhört den så kallade högerfalangen. På den politiska arenan har hon förknippats med frågor såsom höjda straff för vålds- och sexualbrottslingar, EU-politik och jämställdhetspolitik. Under valrörelsen i augusti 2014 skrev Skyttedal en uppmärksammad artikel om migrationspolitik på DN Debatt där hon förde fram att det fanns en gräns för hur många asylsökande Sverige kan ta emot på kort sikt."

https://sv.wikipedia.org/wiki/Sara_Skyttedal

Anonym sa...

Hej Knute!

Du brukar ha bra inlägg
och jag håller med dig att
Sara Skyttedal har vettiga åsikter

mvh L.S

Anonym sa...

Knute,
du har helt rätt om Sara Skyttedal och flera andra liknande inom den kristna rörelsen. Men merparten är veliga. Bibeln har i flera tusen år varnat för det som nu skall komma - av-kristningens period, som blir den värsta perioden någonsin i mänsklighetens historia, en terror i global skala, ett globalt Sovjetunionen eller globalt Pol Pot. Och nu är denna strax här - men den kristna rörelsen i Sverige begriper ingenting. I USA är man mycket mera alerta och vakna. Men det är klart att om Sara Skyttedal kunde bli ledare för KD, så skulle det se mycket ljusare ut.
Detta sovande inför den annalkande faran och tragedin symboliseras av Jesu ord under den sista måltiden. Han gick ut i natten för att be till sin Fader i himlen. Och han var så stressad av vad han visste att han skulle få genomlida att han svettades blod (detta är ett etablerat och vetenskapligt känt fenomen). När han kom tillbaka så sov hans lärljungar - bekymmerslösa. Och Jesus sade: varför sover ni? Samma kan sägas till de kristna idag: varför sover ni?
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.