21 april 2016

Låt honom för Guds skull vila upp sig på ett lämpligare ställe

      

Den senaste tidens skandaler inom Miljöpartiet präglade även statsministerns frågestund i riksdagen i dag. Och när Sverigedemokraternas Mattias Karlsson ifrågasatte Socialdemokraternas samröre med den palestinska Fatah-rörelsen, reagerade Stefan Löfven som en fullkomlig sociopat:

- Här har vi ett parti som springer runt på stadens gator med järnrör, som kallar unga kvinnor för horor - och så står du här och ska läxa upp mig. Det är fullkomligt oacceptabelt, sa Löfven, som uppvisar tydliga signaler på att precis allt gått åt helvete för honom. Carina-Fina

-   -   -   -   -
En statsminister borde kunna skilja på sak och person. Men inte den här statsministern. De rödgrönas paradgren är att skrika okvädningsord i stället för att debattera. Lika bra att stänga av när man ser deras fradgande käftar i Sveriges television.

Apropå Miljöpartiet

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt!!

gäster sa...

Vägrade skaka hand – får 30.000 i skadestånd.

Miljöpartiets styrelse har inga problem med att den miljöpartistiske politikern Yasri Khan vägrar att hälsa på kvinnor. Inte konstigt, sådana som han brukar få skadestånd av kvinnan som räcker ut handen. Vem diskriminerar vem egentligen?

http://www.expressen.se/gt/vagrade-skaka-hand--far-30-000-i-skadestand/

http://www.exponerat.net/granskning-sverige-partistyrelsen-i-mp-ok-att-vara-for-hedersvald-sharialagar/

Anonym sa...

Det är Batras fel att Löfven kunde genomföra sin socialistiska statskupp i Sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.