22 april 2016

Migrantkrisen: Fortfarande massor av asylsökare på väg till Sverige

     

Bild: Migranter ankommer till Malmö. Förra året tog Sverige emot 163.000 asylsökande samt 134.000 övriga inklusive anhöriga, summa 297.000. Källa Statistiska Centralbyrån.

Ja, vad ska det bli av oss nordbor? Vad blev det av EU:s dröm om ett gränslöst Europa? Bäst att stänga gränserna så fort som möjligt. Befolkningsökningen i Afrika och Arabvärlden är enorm, alla slåss mot alla och alla vill komma hit. När de europeiska staterna går i konkurs och inte längre kan betala bidrag till invandrarna, vad händer då? Du stoppas vid rött ljus och ser en pistol peka genom bilrutan, ge hit plånboken. Det kommer att bli otryggt. Det som Avpixlat och andra alternativa media rapporterar om är bara början. Det kommer för plötsligt, vi hinner inte vänja oss och vi vill inte ta ut sorgen i förskott. Men det är nog bäst att spänna musklerna.

5 Kommentarer:

Kattsand sa...

Vem vet om inte det här vad det som var EU:s stora dröm om det gränslösa Europa? (fast det var inte så det beskrevs i propagandan före EU-valet) Eftersom regeringen inte gör något för att minska tillströmningen så måste det bero på att man tycker det är lagom många som kommer nu (tillåtet att prata volymer = för stor invandring, förbjudet att prata volymer = man vill inte minska invandringen)

Knute sa...

Har bara väntat på fru Lofvéns inblandning i islamiseringen av Sverige. Stefan Löfvens fru Ulla Löfvén jobbar på Socialdemokrater för Tro och Solidaritet - som har en lång historia i att lova bort riksdagsplatser till muslimer samt införa särlagstiftning till förmån för organisationer närstående det Muslimska Brödraskapet.

Organisationssekreteraren Alaa Idris som ansvarar för utformningen av Socialdemokraternas partistadgar har också sin bas i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet samt i den ökända moskén i Örebro som är en av de största samlingspunkterna för rekrytering av nya IS-terrorister.
Politiska soldater. Vad är det sånt kallas för igen? Och vad är straffet - i andra/normala länder?

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/har-bara-vantat-pa-fru-lofvens.html

Knute sa...

Sverige ger 700 miljoner till Turkiet för att de ska stänga gränsen och gnyr sedan på Ungern för att de stänger sin GRATIS!

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/eu-har-tomtar-pa-hela-loftet.html

Knute sa...

De kom till Sverige 2015 − Över 260 000 personer anlände om man slår ihop asylsökande och andra grupper som anhöriga.

http://www.nyatider.nu/de-kom-till-sverige-2015/

Knute sa...

An increasing number of Gypsies in Bulgaria convert to Islam and learn Turkish. They call themselves Turks, or simply Muslims, but not Bulgarian. Turkish-speaking Bulgarian Romas migrate to the West in large numbers, especially to Germany, where already a substantial Turkish minority lives. These migrants then, can enjoy both the benefits of EU citizenship and their Turkish identity.

http://www.hungarianambiance.com/2016/05/an-increasing-number-of-gypsies-in.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.