16 april 2016

Multikultis via löss


I Salzburg (Österrike) har en somalier insjuknat i "Läuse-rückfall-fieber", en infektions-sjukdom som blir dödlig [30 till 70%] om den inte behandlas. Det är en form av borrelia, fästings-infektion. Normalt finns den bara i 'Tredje världen'.
- Det [f.d.] lyxhotellet där invandrarna bor, har lagts i karantän, och man försöker desinfektera alla rummen. Man läkarundersöker de andra 'flyktingarna'. Alla anställda har fått skyddskläder för att inte själva drabbas.

Detta utbrott av återkommande feber är bara den senaste av sjukdomar som återuppstått och som man trott var utrotade i Europa, men som nu kommit tillbaka till kontinenten genom den stora migrationen av miljontals människor från Afrika och Asien. Sjukdomen associeras speciellt med Etiopien, Sudan, Eritrea och Somalia. 

Länkar här, här och här.
Tips från SD


1 Kommentarer:

Evot sa...

Om du vill slippa få vägglöss ska du inte åka tåg mellan Malmö och Stockholm. Mot slutet av resan brukar de flesta resenärer sitta och klia sig på smalbenen. Det kan man tacka sossar och muslimpartister för.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.