07 april 2016

Och vinnaren är…..


Spanska skolor planerar att "tackla extremism" genom att segregera muslimska studenter och lära dem mer om Koranen och islam, enligt nya riktlinjer från regeringen.
Ja, ni läser helt rätt. Barnen ska lära sig mer om den ”helig" bok som uppmanar muslimer att underkuva eller döda alla som har andra trosinriktningar .

Regeringen publicerade i tysthet de nya riktlinjer för skattefinansierade islamiska kursplaner i allmänna förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i den officiella statliga tidningen (Boletín Oficial del Estado) den 18 mars.
Riktlinjerna antyder att många aspekter av islamisk doktrin, kultur och historia ska ingå och kritiker menar att det kommer ytterligare att försvåra och avskräcka västerländsk integration. Att i stället undervisa om västerländska ideal är ett bättre sätt att motverka islamisk extremism.

Barnen ska lära sig att "Erkänna Muhammed som den sista profeten skickad av Allah och acceptera honom som den viktigaste", och "erkänna att Koranen är en guide för hela mänskligheten ."
Detta är inget mindre än statligt finansierade madrassas.

I Grekland ska man också rätta in sig i ledet.
Statliga tjänstemän har varnats:  Aten - den sista europeiska huvudstaden utan en moské - kommer sannolikt att drabbas av islamiska terrorattacker, såvida de inte snabbt bygger en moské med skattemedel.
”Varje dag som vi inte har en officiell moské och en imam i Aten, betalar vi för den ökade risken för radikalisering av muslimer", säger en tjänsteman från ministeriet för utbildning och religiösa frågor.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.