22 april 2016

Så kommer eftervärlden att minnas honom

Obama kommer att gå till historien som 20-Triljoner-mannen.

Den 3 juli 2008 - dagen före självständighetsdagen - sade Barack Obama att lägga till $ 4 trillioner till statsskulden var oansvarigt och "opatriotiskt.”Obama: “Problemet är, att det sätt som Bush har gjort det på under de senaste åtta åren -  att ta ut ett kreditkort från Bank of China i av våra barns namn och driva upp vår statsskuld från $ 5 triljoner från president #42, till president  # 43, som på egen hand lagt till $ 4 triljoner,  så att vi nu har över $ 9 triljoner i skuld som vi måste betala tillbaka - $ 30.000 för varje man, kvinna och barn. Det är oansvarigt. Det är opatriotiskt.”

Efter att ha sagt det lade han till 4 triljoner själv på bara två och ett halvt år och innan han är klar kommer han att ha lagt till 10 triljoner - en dubblering av vad alla presidenter före honom har åstadkommit tillsammans. Vid slutet av räkenskapsåret 2016 kommer statsskulden att vara 19,3 triljoner dollar.

Om Bush var opatriotisk måste det Obama gjort kallas landsförräderi.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det finns fortfarande trogna socialister i Sverige som fortfarande inte har en aning om hur Obama fördärvade Amerika.

elina sa...

Det är tydligen enkelt att använda andras pengar. Sker i Sverige varje dag. Politiker är lika med omdömeslösa slösare. Dags för någon som kan räkna både i USA och Sverige.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.