18 april 2016

Mehmet Kaplans kamrater marscherar

    

Turkiska fascistiska Grå Vargar marscherar på Münchens gator. Kan ni föreställa er Ankara eller Istanbul med tusentals tyska flaggor? Hodja

Miljöpartisterna Åsa "Öka-Invandringen" Romson och Mehmet "Ship-to-Gaza" Kaplan

Är idén om att att krossa skallen på en stor del av jordens befolkning lockande för miljöpartister? Jorden skulle må bättre då? Är det för den ekologiska balansens skull de vill ha hit islam? Kaplan är miljöpartist, vad är det för sjuka tankar som har skapat det där partiet?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Kaplan avgick idag.
Anna

Knute sa...

Snart kommer du tillbaka som Sveriges första muslimske statsminister - om vi får bestämma.
För alltid/dina bästa vänner Åsa och Gustav.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/romson-och-fridolin-mellan-raderna.html

Fascister! sa Löfven till SD. Den som sa det - han var det. Det är bara att vända Kaplan efter vinden.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/den-som-sa-det-han-var-det.html

Knute sa...

Fridolin säger sig ha samarbetat med Mehmet Kaplan i tjugo år, sen lille Gustav var blott 12 år och satte soppterrinen över huvudet.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/04/till-och-med-lena-mellin-fattar-vad-det.html

Knute sa...

Stefan Löfven när han avskedade bostadsministern: "I torsdags så kom de här uppgifterna fram och idag är det måndag. Det vill jag vara tydligt med, alltså att det är måndag."

http://ingangsvarden.blogspot.se/2016/04/antisemiternas-afton.html

Anonym sa...

Båtten är nådd, de måste avgå

Knute sa...

Om muslimer och att äga sin bostad… När den muslimska tron förbjuder sina utövare att låna mot ränta, förbjuder den också samtidigt möjligheten för muslimer att köpa sin bostad. Finansinspektionen i sin tur förbjuder egendomliga omskrivningar av räntesystemet, som föreslås genom islamiska banker, eftersom detta är en grundbult i vårt ekonomiska system. Bostäder till muslimer måste då tillhandahållas av det allmänna och finansieras genom skattemedel. Hur skall ett växande bostadsbehov för invandrande muslimer kunna tillgodoses om dessa aldrig får ta ansvar för egna räntekostnader i sammanhanget? Skall hela bostadssektorn levereras av staten och landets skattebetalare på grund av en religiös dogm? Kanske någon borde inse att bostadspolitik och islam är en ganska misslyckad kombination? Om nästa bostadsminister också kommer från det muslimska ledet vägrar jag tro mina öron.

https://peterkrabbe.wordpress.com/2016/04/22/om-muslimer-och-att-aga-sin-bostad/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.