26 april 2016

Bolibomparegering infiltrerad av illasinnade islamister

Sveriges muslimpartistiske skolminister Gustav Frigolit: "Jag förstår inte varför det skulle vara kränkande för en kvinna om en man vägrar att hälsa genom att ta i hand."

Senare ursäktade han uttalandet. Han är hal som en ål och kommer säkert hålla sig kvar vid makten. En bedragare som varken vill eller kan sköta sitt jobb. Han borde få göra sällskap med den sparkade bostadsministern.

Lars Nicander, chef för Försvarshögskolans Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier, säger att Miljöpartiet har blivit infiltrerat av islamister:

"Det är uppenbart att de försöker komma in och få förtroendeuppdrag. Jag ser en likhet med hur Sovjetkommunismen agerade under det kalla kriget, när man försökte att infiltrera olika demokratiska partier. Samma metod kan man se idag, när människor som står nära det Muslimska Brödraskapet får fotfäste i Miljöpartiet."

Illavarslande är att även Socialdemokraterna är infiltrerade, bland annat genom statsministerns fru. Ulla Löfven är anställd som ombudsman i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, en organisation närstående det Muslimska Brödraskapet.Miljöpartiets kris drabbar även socialdemokraterna

2 Kommentarer:

gäster sa...

Sveriges Televisions politiskt korrekta barnmisshandel.
I SVT:s underhållningsprogram ”Smartare än en femteklassare” frågade Lasse Kronér femteklassaren Hugo vad denne hade gjort om han fick vara statsminister. Då Hugo inte hade några egna politiska idéer bollade han tillbaka frågan till Kronér.

Det första Kronér sa att han skulle ”ta tag i” som statsminister var ”integrationen”. Sedan fyllde han på med andra populistiska utspel som att höja lönen för alla sjuksköterskor samt införa gratis parkering överallt. Alla utgifter skulle täckas genom att höja skatten för höginkomsttagare och höginkomsttagarna skulle även straffas med mångkultur genom att Kronér skulle smälla upp asylboenden i alla rika kommuner.

Utspelet möttes av applåder från femteklassarna och publiken och Hugo höll med om att gratis parkering och asylsökare i rika kommuner lät som bra politik.

SVT är statlig public service-media som alla svenskar som äger en TV är tvingade att finansiera och ska vara en politiskt oberoende kanal.

http://www.svtplay.se/video/7972738/smartare-an-en-femteklassare/smartare-an-en-femteklassare-sasong-6-avsnitt-6

https://www.nordfront.se/lasse-kroner-till-pk-attack-svt.smr

Hämtat från Nordfront, en blogg som är öppet nazistisk och har fått judar på hjärnan. Dessa judehatare verkar inte fatta att de i själva verket jobbar för islamiseringen. Sionism är ett skällsord för dem fast det inte betyder något annat än att judarna har rätt till en egen stat. Faller Israel faller Europa.

Men just detta inlägg var vettigt, och förtjänar att uppmärksammas eftersom ingen annan verkar ha uppmärksammat Kronérs övertramp.

Knute sa...

Förolämpningen i att inte ta en kvinna i hand... hänger samman med att svenskar dagligen inte bara förolämpas, utan också förnedras och misshandlas med politikernas tysta medgivande. Det är detta som ger en utebliven handskakning potentialen att förvandlas från ett privat nålstick till en fråga för alla svenskar – vilket den senaste tidens halvkvävda debatt illustrerar.

https://morklaggning.wordpress.com/2016/05/01/om-betydelsen-av-att-skaka-en-kvinnas-hand/#more-14936

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.