11 april 2016

Trumps Fans är upprörda

“Gubbarna” i Republikan Party känner sig väldigt hotade av Trumps framgångar och i Colorado gjorde de ett smart schackdrag genom att inställa primärvalet och överlämna hela högen av delegater, 34 st., till  Ted Cruz utan någon omröstning.

Denna möjlighet var faktiskt känd redan i augusti när GOP Executive Committee röstade för att inställa omröstning "efter att det nationella partiet ändrat sina regler och krävde att en stats delegater måste stödja den kandidat som vinner valmötet röster” enligt Denver Post.  Colorado är den enda stat hittills som gått så långt för att förverka nomineringsprocessen (enligt politiska experter) men andra stater överväger hur man ska anpassa sig till den nya regeln.

 Här är en man som är väldigt argGOPs ledare har inte gett någon officiell förklaring, men deras partiordförande yttrade i ett radioprogram att alldeles för många Republicans skulle annars komma till valmötet.
Partiets elit är rädd för att ett intressant val kommer att intressera tusentals medborgare att rösta och det kommer att försvaga partiledarnas inflytande och möjlighet att styra resultatet.

Ilskan sprider sig i Colorado nu när det börjar gå upp för en miljon republican väljare där, att det inte blir någon omröstning i Colorado. Nej ingenting. Cruz automatiskt ... vinner.

Trump är naturligtvis inte heller glad.


GOP verkar ha förklarat krig mot sina egna väljare över Trump. Folk börjar förstå detta och vi kommer att se en revolt mot systemet.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Socialisterna i Sverige är jätteduktiga på att lura väljarna. Får dom inte som dom vill organiserar Löfven en socialistisk statskupp, DÖ eller Decenmberövernskommelsen som den kom till att heta.
SU

Berit sa...

En mer utförlig och bra artikel här av Pat Buchanan

https://www.lewrockwell.com/2016/04/patrick-j-buchanan/will-trump-swindled-cleveland/

Anonym sa...

Röstning är naturligtvis alldeles för viktigt för att lämnas till väljarna, så den härskande eliten röstar för dem ..... för deras eget bästa, naturligtvis, eftersom de är uppenbarligen alltför dumma för att veta vad som är bäst för dem eller att uppskatta de val som presenteras för dem (som Romney eller Jeb eller Marco) .

Lisa/

Anonym sa...

Målning av Trump utan kläder kommer till London! Gore har målat! (Ja, Ilma Gore alltså.) Make America Great Again, heter tavlan. Som sedan i måndags visas på Maddox Gallery i Mayfair. (Det går inte att visa så'nt i USA...)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3527111/Naked-Donald-Trump-coming-London-Controversial-painting-capital-artist-receives-death-threats-billionaire-s-supporters-U-S.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.