03 april 2016

Varje dag är första april


USAs regering och media ljuger ständigt för oss - varje dag är “April, april din dumma sill”

“Islam är inget hot men klimatförändringar är. Vapenkontroll har gjort Chicago till en säker stad. Landet har bara 5% arbetslöshet, (om man låter bli att räkna de 96 miljoner som inte har jobb).
Obama har minskat våra underskott med nästan tre fjärdedelar“.
 (Detta är ren fiktion. Obama har fördubblat statsskulden, och det är inte för att han skurit ner underskottet.)

Man framhåller att administrationen för sju år sedan gjorde den enskilt största investeringen i ren energi i vår historia och att det ledde till den energi boom vi har haft under de senaste åren. Vad man egentligen gjorde var att subventionera “grön”energi som ledde till konkurser (läs Solyndra) samtidigt som administrationen gjorde allt den kunde för att stoppa olje och gas utvinning. Obama stoppade också Keystone ledningen och drog igång sin plan på att döda kolkraftverk.

Democrats har byggt hela sin karriär av att låtsas att "regeringen" har pengar att fördela, att de rika inte betalar sin beskärda del av skatterna, att de flesta problemen med SvartaAmerika beror på vit rasism, att underskott kan elimineras genom att höja skatterna för de få på toppen, att kvinnor är offer och behöver statlig upprättelse och att klimatförändringarna är det största nationella säkerhetshotet vi står inför. Bara lurendrejeri.

Under de senaste åren - delvis på grund av president Obamas destruktiva velighet - har  dessa vanföreställningar fördjupats och nu genom Elizabeth Warrens och Bernie Sanders inflytande har en fullständig socialism tagit över åtminstone bland de som är yngre än 30.
 I Iowa till exempel, vann Sanders 84 procent av väljarna i åldrarna 17 och 29.

Både Dems och Reps ägnar sig åt en fördumnings-politik som tilltalar däggdjurshjärnan och inte sunt förnuft. The Black Lives Matter-rörelsen kräver inte rättvisa utan fullständig vördnad. Inget problem presenteras någonsin i termer som mogna vuxna ska hantera - nämligen att alla beslut har fördelar och nackdelar - dvs. konsekvenser. Nej, det enda det handlar om är: "Miljardärerna utnyttjar dig" eller "Systemet är riggat mot dig."

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen, efter 71 år är det någon som vågar ifrågasätta huruvida amerikanarna skall hålla européerna under armarna, detta dödssjuka socialistiska träsk. Det gjorde Trump som ansåg att avgifterna till NATO skall revideras och icke betalda avgifter betalas retroaktivt. Long live the UNITED STATES,
SU

gäster sa...

"Det är intressant att höra och läsa Trump. Hans budskap är nydanande, hårddragna, kontroversiella och samtidigt fyllda med taktik och strategi. När hans budskap däremot förmedlas genom journalisternas vinklade tolkningar framstår han som en korkad dåre.

När du bildar dig en uppfattning om Trump — lyssna inte på tyckare som gör obegåvade analyser av honom, lyssna på gubben själv."

http://erixon.com/blogg/2016/04/trump-utmanar-alla-makteliter/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.