17 maj 2016

Därför är jag beväpnad

Brevet från Leonidas:

Jag brukade tänka att det inte var nödvändigt för mig att bära vapen - jag kunde hantera en eller två angripare på egen hand. Jag var stark, vältränad och en attityd som skulle segra. Med andra ord: ”Jag var en idiot.”
Nu är jag äldre, långsammare och förhoppningsvis klokare. Jag inser att det finns människor där ute som är villiga att inte bara skada mig, men döda mig för att ta det lilla jag har. Och det enda sättet som jag förhoppningsvis kan stoppa dem på är med en pistol.

Vårt land faller samman.  Obetalbara skulder, endemisk korruption, militära misstag, medborgarnas förfall och moralisk degeneration smälter samman för att försäkra en samhällelig kollaps. Det är inte en fråga om det kommer att hända,  utan när.

Amerikanska zombies liknar den infekterade, nollställda sorten från "Walking Dead" som bor i getton, husvagnsparker och nedgångna förortsenklaver över hela landet. De utgör förmodligen nästan  50% av befolkningen och fortsätter att föröka sig.  De är outbildade på grund av det fruktansvärda, statligt drivna, offentliga skolväsendet och dåliga livsval av de som satte dem till världen.  De lever på brott och det offentliga välfärdssystemet, oförmögna eller ovilliga att arbeta för för sitt leverne.  De distraheras lätt  av sina i-Gadgets, 600 kabelkanaler, sportevenemang, det senaste modet och hjältedyrkan. De läser inte böcker, eller deltar i samhällsfrågor, skapar inte eniga samhällen, eller tänker själva. De masar sig planlöst genom sina eländiga liv, tar vad de kan och vallas av de styrande. När samhället kollapsar kommer de att gripas av panik, bränna sina förfallna ruckel till marken och dö, om ingen regering håller dem under armarna.

En annan kategori som befolkar dagens Amerika är utbildade, anställda i mitten och övre medelklassen, som bor i enfamiljshus och radhus i förorterna,  rädda för vapen, litar på auktoritet och är fångade i ett nät av normalitet och partiskhet. De har redan glömt den globala finanskrisen 2008 och tror att deras politiska ledare, som lagt $ 70 triljoner till den globala skulden sedan 2008, faktiskt har botat den sjukdom som orsakas av omåttliga, obetalbara skulder. Eftersom en ytterligare katastrof inte har förverkligats hittills, övertygar de sig själva om att det aldrig kommer att inträffa. Därför vidtar de inga förebyggande åtgärder för att förbereda sig för några katastrofer, oavsett om det är ekonomiskt, samhälleligt eller relaterat till deras personliga säkerhet.

Vi är isolerade sedan barndomen - i statliga skolor, i en kultur som ständigt insisterar på att vi lever i den friaste och bästa nation på jorden och att vi är skyldiga absolut lojalitet till regeringen som ger oss denna frihet.
Vi styrs. Vi äter bara den mat och använder endast de ämnen som våra översittare godkänner (och bestraffas  om vi gör på annat sätt). Vi får ständigt höra att våra ledare vet bäst och att vi i själva verket är så dumma  (eller så farliga) att vi inte ens har rätt att känna till den information som ledarna basera sina beslut på.
"Våra" ledare tvingar miljontals av våra medborgare att lyda deras påhitt och nycker, även om dessa föreskrifter strider mot vårt eget goda omdöme och moralkod.


8 Kommentarer:

Knute sa...

Även i Sverige är vi isolerade sedan barndomen i statliga skolor. Mångkulturen förstör tilliten och skapar disciplinkaos.

"Enligt PISA uppvisar Sverige sämre förhållanden än OECD-genomsnittet när det gäller sen ankomst, skolk, dålig ordning under lektionerna och tidsspillan på grund av detta. I Skolverkets attitydundersökning 2012 anger fler äldre elever (årskurs 7–9 och gymnasieskolan) än 2009 att de störs på lektionerna av andra elever eller av hög ljudnivå. Undersökningen visar också att drygt var tionde elev är rädd för andra elever på skolan.

Hur i hela världen ska elever kunna lära sig något om de ständigt är rädda att bli slagna, hånade, förnedrade under skoltiden?! Eller om mobiltelefoner ringer och det stökas och bråkas i klassrummet?

http://erixon.com/blogg/2016/05/skolkommissionen-bagatelliserar-disciplinkaoset/

Knute sa...

Varje år anordnar Älmhult jaktskytteklubb och Älmhults jaktvårdskrets en skyttedag för ungdomar. Syftet är att försöka få barn och unga att intressera sig mer för skytte och samtidigt själva få testa på att skjuta. I år var det tredje året i rad som barn och ungdomar lockades ut i skogen för att prova på att hantera gevär.

Jämfört med tidigare skyttedagar var årets deltagarantal något mer magert. Men en av de som ändå hade kommit ut för att testa på aktiviteten var 14-årige Mohamad Al-Omari. Han kom från till Sverige från Syrien för ett och ett halvt år sedan och lär sig idag för första gången hur man hanterar ett gevär.

– Jag tycker om att skjuta, säger han.

Lite längre bort håller också kusinerna Abdullah och Ghiyath Al-Omari på att lära sig att skjuta. De har bara varit i Sverige i ett halvår. Tidigare har de bara skjutit med plastgevär, istället för som idag, med riktig ammunition.

– Det är nytt, vi har inte gjort det innan, säger Abdullah.

http://www.smp.se/almhult/det-ar-roligt-nar-nya-kommer-hit/

http://unvis.it/smp.se/almhult/det-ar-roligt-nar-nya-kommer-hit/

Anonym sa...

Skall det betraktas som ett framåtskridande i Sverige att det socialistiska våldsmonopolet är i upplösning när fundamentala samhällsfunktioner inte längre fungerar typ brandförsvar, livräddning och ordningsmakten. Försvaret, förutom hemvärnet kan vi ju glömma i sammanhanget.
SU

Tony Malmqvist sa...

Kanske har aldrig Roosevelts ord. Det finns inget att frukta förutom fruktan själv varit mer relevant än i vår tid?

Knute sa...

Lantbrukare maktlös när resande härjade. På några minuter fylldes Bögs gård av ett 100-tal personer som slog läger med sina husvagnar på en hövall. Sällskapet gjorde vad som föll dem in. De körde sönder en nysådd åker med sina medhavda fyrhjulingar, hotade en kvinna med en glasflaska, kastade sten på förbipasserande bilar, trakasserade privatpersoner och försökte stjäla gårdens lamm och tjuvrida på hästarna. Polisen sa att det inte fanns resurser på helgen.

Så här bra kontroll har alltså polisen. Det börjar bli dags att kräva att varenda frisk och lagligt levande människa får beväpna sig. Med pang-pang-grejor. Polisen som har rätten att skjuta kommer ju inte ens.

http://store.blogg.se/2016/may/krav-bevapning-for-tusan.html

Anonym sa...

Bögs gård ligger i södra Sollentuna (Järvafältet). Namnet är känt sedan medeltid (1350).
- Men kring år 1900 hade man en ägare som var b-g, och som plockade upp gossar inne i Stockholm. Begreppet etablerades då.
- 1965 tänkte man dra blå linjen norrut och sluta med stationen Bög... (Wiki: Bögs gård)
/ SD

Anonym sa...

Håller helt med artikelförfattaren. Är broder med Leonidas i anden. Känner igen mig själv. Men som 72-åring är man inte som en 22-åring.
/ Luntan

Anonym sa...

Lantbrukare är inte helt maktlösa. T ex är en gödselspridare rätt effektiv mot zigenare.
https://www.youtube.com/watch?v=htysk893DiI

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.