08 maj 2016

Det märks att London har fått en muslimsk borgmästare

Du slipper inte undan Allah!

Islamreklamen på bussen påminner mig om när staden Cluj i Transsylvanien fick en borgmästare som trakasserade den ungerska minoriteten (en gång i tiden majoritet) genom att måla varje lyktstolpe, parkbänk och papperskorg i den rumänska flaggans färger.

Infödda engelsmän är en snabbt krympande minoritet i London, så risken finns att inte bara bussar utan även papperskorgar blir prydda med islamiska symboler, till exempel svarta flaggor med svärd. De nya makthavarna vill ju gärna informera om vad som väntar den som inte vill underkasta sig
Muhammed och hans Allah.

Muslimer skriker "Free Palestine" medan de attackerar öldrickare på en uteservering. Är det London som ska befrias från alkohol eller Palestina från judar, eller kanske båda?

      


Sadiq Khan, new Kalif of the Islamic State of Londonistan

9 Kommentarer:

Knute sa...

Sked i trosorna räddar från äktenskap. Snart är det sommarlov och då reser många småtjejer iväg till sina gamla hemländer på ”semester” och ”råkar” återvända (om de får återvända alltså…) som gifta med någon de kanske aldrig ens sett innan, i många fall kanske det till och med är en ganska nära släkting.

Det är en medborgarrättsaktivistgrupp i Storbritannien som uppmanar unga tjejer som är i riskgruppen att göra på det här viset, med en sked i trosorna, eftersom larmet då går i säkerhetskontrollen. Då det handlar om på ett intimt ställe så tas man åt sidan och då kan man berätta vad som är på gång utan påtryckningar från föräldrarna.

Organisationen arbetar i samarbete med de stora flygplatserna som Heathrow, Liverpool och Glasgow för att försöka känna igen situationer då en familj håller på att föra iväg en flicka mot hennes vilja.

http://svenska.yle.fi/artikel/2013/08/15/sked-i-trosorna-raddar-fran-aktenskap

https://toklandet.wordpress.com/2016/05/08/sked-i-trosorna/

Knute sa...

Säkrast att inte besöka London de närmaste fyra åren. Sadiq Khan är inte den han utger sig för.

https://document.dk/2016/05/07/er-sadiq-khan-den-han-udgiver-sig-for/

Knute sa...

Detta är vad som händer när britterna hamnar i minoritet i sin egen stad och sitt eget land, muslimerna är i majoritet. Islamistagenda? Who knows. En sorgens dag för kristna britter som byggde landet.

Frågan är varför dom otrogna vänsterextrema, precis som i Sverige, jublar över muslimernas segrar och landvinningar. Gud och religion? Marx vänder sig i sin grav, och ser framför sig för yxslakten på kamraterna.

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/05/mp-slang-er-i-vaggen.html

Knute sa...

Under valkampanjen stod Khan inför en ständig ström av anklagelser om hans tidigare kontakter med muslimska extremister och antisemiter. Men vad hjälpte det, demografin ville något annat.

http://www.gatestoneinstitute.org/8011/sadiq-khan

Anonym sa...

Bussar i London ska som sagt ha affischen 'Subhan Allah', Ära vare Allah! Islamic Relief betalar. Hjälp till Syrien, säger man. Detta till Ramadan i juni.
- Church of England hade tänkt att ha en reklamfilm, där (bl.a.) ärkebiskopen av Canterbury mfl läste Fader Vår. (Före nya Star Wars i december). Men nix; biobolagen stoppade det. Biobesökare kunde ta illa upp... Religiös propaganda...
- (Det är nye borgmästaren, Sadiq Khan, som har slutliga ansvaret för Londons transport-system...)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3579301/British-buses-slogans-proclaiming-Allah-country-s-biggest-Muslim-charity-launches-campaign-aid-Syrian-victims.html
/ SD

Knute sa...

MODERN DAY SWEDEN: De som tänkt sig att försöka flytta till ett lugnt område för att därigenom ge sina barn en trygg uppväxt kan känna sig rejält blåsta, det finns ingenstans att ta vägen nämligen.

Varje liten landsortsskola ska kartläggas, inventeras och scannas av, i jakt på vilka av dom som har en övervägande del etniskt svenska elever. Det är ett problem, eller som det heter nuförtiden – “utmaning”, att det fortfarande finns skolor där majoriteten av eleverna är svenska.

http://avpixlat.info/2016/05/07/bussning-av-invandrarelever-till-etniskt-svenska-skolor/

Knute sa...

Storbritannien går som en sömngångare mot katastrofen.

https://document.no/2016/05/10/storbritannia-gar-sovngjenger-katastrofen/

Knute sa...

Vem ger oss asyl från de muslimska asylsökarna? En av de stora absurditeterna är att personer som har sökt säkerhet i våra länder, själva utgör ett säkerhetsproblem.

https://document.no/2016/05/08/gir-asyl-muslimske-asylsokerne/

Knute sa...

Oppløses levende i salpetersyre

I Den islamske stat finner man stadig nye sadistiske måter å myrde folk på. Drapene skjer i all offentlighet slik at det fungerer som en advarsel til alle som bivåner deres umenneskelighet. Vi har sett eksempler på ofre som blir halshugget, kastet fra høyhus, steinet, brent levende, druknet i bur og halt etter biler.

Nå skal IS ha myrdet 25 menn etter anklage om spionasje på vegne av den irakiske regjeringens sikkerhetsstyrker. Ifølge vitner skal disse ha blitt bundet sammen med et tau og senket ned i et stort basseng med salpetersyre. Drapene skal ha skjedd i Mosul.

https://document.no/2016/05/19/opploses-levende-salpetersyre/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.