03 maj 2016

Det ser inte bra ut i Tyskland

American Thinker tror att Tyskland är på väg mot ett inbördeskrig. I en intervju med BBC Newshour på söndagskvällen krävde talesmannen för Islamic Council of Germany (ISC)  ett totalförbud för Alternativ för Tyskland-partiet (AFD) efter att ha jämfört AFD med nazistpartiet (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei; NSDAP) på 1930-talet.

Tyskland pressas allt mer under trycket av islamiseringen från muslimer i landet som försöker införa sharialag med full kraft. Tidigare i januari begärde en muslimsk grupp alkoholförbud  i Tyskland och nu försöker ICG förbjuda politiska partier som har en negativ syn på islam. Så kallade "sharia-zoner" har redan införts av muslimer i västra Tyskland, med "sharia-polis" som patrullerar gatorna och har stöd från det tyska rättsväsendet . Ett växande antal rättsfall  beslutas numera också genom sharialagar 

Heiko Maas, minister och SPD politiker (Sozialdemokratische Partei Deutschlands) fick sina fiskar varma vid ett Förstamajmöte.
 Maas har konsekvent främjat migranter på bekostnad av infödda tyskar under årens lopp. För honom finns det inget sådant som en tysk. Alla är migranter och den tyska kulturen är inte värd att skydda efter vad Tyskland gjorde i WW 2. Han kräver att det tyska folket ska ändra sin livsstil för att tillgodose invandrarnas önskemål och han stöder till fullo att subventionera migranterna med Tysklands surt förvärvade skattepengar.

Ovanpå detta har han utökat censurlagarna och krävt mer fängelse och böter för människor som skriver ”hatpropaganda" på nätet. Om man motsätter sig ett mångkulturellt Tyskland är det ett “tankebrott” som måste utrotas.Under sitt  förstamajtal konfronterades han med en upprörd folkmassa och kallades upprepade gånger för ”förrädare" och "vänster-råtta" och jagades slutligen bort från scenen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.