31 maj 2016

Dotter i burqa

    

   En svensk framtidsbild

4 Kommentarer:

Anonym sa...

"Svenskorna räcker inte åt både blattar och svennar."

https://b6gzalbsgtnrirwk.onion.to/p/MTQ2NDYxMjk3OC5wbmc=.html

Anonym sa...

"Oväntat köns-skifte i Sverige". News24.com, Sydafrika.
- F.f.g. sedan 1749 är männen fler än kvinnorna. Ändringen kom i mars 2015. Nu är männen 12.000 fler. Det kan bli värre, säger en SCB-man.
- I gruppen 15-19 år är det 108 män mot 100 kvinnor. Det kan bli 115 redan i år, när nykomlingarna kommit med i statistiken.
- "Det här är en av de mest dramatiska förändringarna i demografin som jag sett, på så kort tid", säger en professor i Texas.
- Både S och M vägrade att uttala sig. -- News24, från AP.
http://www.news24.com/World/News/unexpected-gender-shift-in-sweden-20160530?isapp=true
/ SD

Anonym sa...

494 av de 163.000 asylsökande som kom till Sverige 2015 lyckades få ett jobb! 494!
- Om man har korrekt ID, och har sökt asyl, får man normalt arbeta (Migrations­verket måste ge ok) – även om man ännu inte har fått arbets- eller uppehållstillstånd.
- (Lite annat: I april var arbetslösheten 4,7% för de som är födda i Sverige; lägsta siffran sedan 2008. För dem födda utomlands var siffran 14,9%.) -- The Local, 31/5.
http://www.thelocal.se/20160531/fewer-than-500-of-163000-asylum-seekers-found-jobs
/ SD

Anonym sa...

Centralskolan i Kristianstad blir omskriven ute i världen: "Vi är redda" skriver ett barn till rektorn: "Jag vill inte längre bli slagen". - Och det är de nyanlända invandrarbarnen som skapar problem.
- "Rektorn och lärarna har uppmanat de svenska barnen att "gå därifrån" om det blir bråk eller konflikt med invandrarbarnen, ett recept som inte tycks fungera.
– "När de går därifrån blir de förföljda av det här gänget som kallar dem för fula ord, de använder ett väldigt kränkande språk för barn i andra och tredje klass, säger Malin och tillägger:
– "När en av killarna sade att han inte ville vara med och spela fotboll för att invandrarna fuskar ger sig två av dem på honom. Det slutar med att den här killen är helt nedblodad innan det kommer några vuxna och ingriper.
Citaten från Fria Tider 12 mars. Togs upp av Speisa.com nu. Och i BareNakedIslam.com.

http://www.friatider.se/centralskolan-kristianstad-hot-elever
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2604/we-are-afraid-swedish-schoolchildren-s-desperate-letter-to-the-principal.html
http://www.barenakedislam.com/2016/06/03/we-are-afraid-say-swedish-schoolchildren-in-letters-to-the-school-principal-about-the-abuse-and-attacks-on-them-by-muslim-invader-children/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.