08 maj 2016

“Du är en mördare”, “Du är inte välkommen”

Hillary Clinton fick ett brutalt mottagande från latinos i Los Angeles i torsdags och gav upp sitt försök att tala till de som samlats utanför lokalen
Hon hade knappt börjat sitt tal vid East LA College förrän två häcklare gjorde det helt klart vad de tycker om henne. "Hillary Clinton, du är inte välkommen här!"Men det blev inte särskilt trevligt när hon kom in heller, där hon konfronterades med en arg man som höll upp en skylt och kallade henne mördare. Han blev snabbt bortförd av hennes livvakt.Jag har aldrig sett valkampanjer så hatfyllda och våldsamma som de vi ser nu bland alla kandidater. Hur kommer det att sluta?

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Men Bernie Sanders verkar gå fri. Det här är arrangerat av George Soros i tyst samförstånd med övriga oligarker, Rothschild, Rockefeller, Goldman-Sachs m. fl. De har insett att Hillary Clinton inte kan vinna över Donald Trump eftersom hon är alldeles för fantasilös och inte kan argumentera mot den oberäknelige och fantasifulla Trump. Då har ju Sanders den fördelen att han lovar allting gratis till alla. Sådant drar röster.
Det är möjligt att oligarkerna också satsar på en sådan kaotisk valperiod med gatumob att det blir omöjligt att bedriva valkampanj och man möjligtvis kunde utlysa krigslagar och ge Obama en tredje period. Men det är kanske att dra det hela för långt. Vi får se. Hursomhelst verkar etablissemanget vara ganska desperata just nu.
/SB

Evot sa...

Samma skitvänster där som här.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.